מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי בטן תחתונה שמאליתעמיר09/11/2010
שלום.
בעברי לפני 10 שנים חליתי בנונסמינומה. אז עברתי טיפולי כימו +כריתת אשך ימין.
10 שנים היה לי שקט נפשי. בבדיקה לפני 8 חודשים באולטראסאונד התגלה מוקד זעיר בטחול אשר התברר בסופו של דבר כחסר משמעות וככזה שהיה שם גם לפני שנתיים. אך מאותו רגע החלו לי כאבי בטן. בצעתי שוב אולטרא סאונד בטן שיה תקין, בצעתי CT שהיה תקין. בצעתי קולונוסקופייה שבמלכה נכרתו 2 פוליפים (ואצטרך לעבור בדיקה שכזו גם בעוד שלוש שנים בעקבות הממצא), בצעתי גסטרוסקופיה שהיה תקין.
הכאב אינו קבוע או כזה שגורם לי לא לתפקד ומופיע בוב היוםאך יותר מטריד מבחינה נפשית. הרגלי היציאות השתנו וכעת יש לי יציאה עד שתיים ליום רכות יחסית (מה שהיה בעבר פעם ביומיים שלושה). האם כדאי להמשיך לחפור או שייתכן שמדובר במעי רגיז?
תודה על העזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת פרטים
עמיר09/11/2010דרך אגב אני בן 38. ובקשר לכאב ארצה לפרט קצת יותר. במהלך היום כאשר אני עסוק הדבר אינו מפריע לי. אך כאשר הראש מתפנה אז אני חושב על האיזור ומתחילה לי התחושה.דרך אגב הכאב חלף לתקופה מסויימת וחזר. כמו כן האם ייתכן שמעי רגיז יכאב במקום ספציפי, אצלי ( משמאל לטבור).
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהועוד דבר...
עמיר09/11/2010כאשר אני ממשש את הבטן, האיזור הספציפי הנ"ל רגיש למגע וכמו כן אני חש בזמן לחיצות כי יש גרגורים של אוויר באיזור הנ"ל. אני חושב שהרגישות הוגברה דווקא לאחר קולונוסקופייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי בטן תחתונה שמאלית - תגובה
ד''ר יהודה קריב10/11/2010שלום רב
עברת למעשה את רוב הבירור האפשרי (אולטרסאונד סיטי גסטרו וקולונוסקופיה), כך שקרוב לודאי אין מה לדאוג. אם אין תלונות נוספות (כגון הקאות, ירידה במשקל) אין צורך קרוב לודאי בבירור נוסף. האם הכאב ממוקם למקום מסוים בבטן או לכל הבטן? אם הוא ממוקם אפשר למקד בירור לאתר הנחשד. בכל מקרה גסטרואנטרולוג שמכיר אותך ואת הבדיקות לפרטיהן צריך להעריך אם יש מקום לבירור נוסף.
ד"ר קריב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?