כאב בטן שמאלית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בטן שמאלית
    עמי
    05/12/2010

שלום. לאחר כאבי בטן בטן ממושכים באפריל 2010 בצעתי CT בטן שלא היה בו ממצא. במאי 2010 בצעתי גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה - שניהם ללא ממצא (קולונוסקופיה נמצאו שני פוליפים שנכרתו והתבקשתי לחזור על הבדיקה בעוד 3 שנים). ביוני 2010 בצעתי א.ס. בטן שהיה ללא ממצאים. מאז הכל נרגע - מבחינת כאבי הבטן.משהו כמו חודשיים אחרונים שוב מתחיל להרגיש כאבי בטן אך נראה לי כאב בעלי אופי שונה. הכאב יותר ממוקד ואני חש באיזור רגיש למגע בלחיצות על האיזור מעט שמאלה מהטבור בקו ישר ממנו. לפעמים האיזור רגוע לחלוטין אך במישוש חזק פנימה אני מרגיש כאב (ביחס לאיזור המקביל בימין שם אין רגישות). לפעמים מישוש קל מכאיב ולפעמים רק במישוש חזק אני מרגיש את הכאב.אני מרגיש הרבה גרגורי אוויר אוויר מהאיזור הנ"ל. הדבר נורא מטריד אותי נפשית.
    האם ייתכן כאב בעקבות קולונוסקופייה? האם מתאים לIBS? אין לי הקאות או דם בצואה. לעיתים אני חש בבחילות קלות ביותר ונראה לי שזה מגיע עקב מחשבות רבות. מבחינת משקל שלי ירדתי לפני שנתיים כ 20 ק"ג באופן יזום, ולפני שנה ועד עכשיו החזרתי את כל המשקל בחזרה.
    דבר נוסף, אני נוטה ללכת כל הזמן כאשר אני מכניס את הבטן פנימה (נראה רזה יותר), האם ייתכן שהכאבים עקב זה?
    אנא ייעצי לי דוקטור.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב בטן שמאלית

הוספת תגובה

• כאב בטן שמאלית - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    05/12/2010

שלום עמי
    אתה עברתה בירור מקיף ביותר ולא התגלה שום ממצא
    למעשה אתה לבד מגיע למסכנות שיתכן ובעיה היא לא גופנית אלה מה שנקרה תסמונת מעי הרגיש-שהיא תופעה שכיחה מאוד
    יש עכשיו באיכילוב מרפאה המתעסקת ספציפי בבעיות הללו ויש טיפולים מגוונים חדישים לפתרון הבעיה
    בהצלה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו