סרטן הרקטום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן הרקטום
    רוני
    06/12/2010

דר' נכבד/ה שלום רב,
    אני בן 60 ועברתי ניתוח כריתת מעי הגס באיזור הרקטום קרוב לפי הטבעת לפני כשנה וחצי, בעקבות גידול סרטני של 7-8 ס"מ בקירוב.
    הייתי כ- 3 חודשים עם סטומה ובניתוח השני הוצאה השקית. מאז כשנה וחצי אני סובל מיציאות מרובות מדי יום (20-30 פעמים ביום), מלווה בצריבות וכאבים עזים בפי הטבעת. כמו כן שלשולים וגרויים רבים במעי וכאבי בטן. בבדיקות שעשיתי EMG ודפקוגרפיה הייתה הערה על השתפלות הרירית. כמו כן אני לוקח טיפות אופי טינקטורה רק כדי לתפקד ולצאת מהבית וכדי שהדבר ימנע בריחת צואה. אין שום שיפור משמעותי בכל הזמן שעבר. האם יש תקווה בכל זאת לשיפור שכזה ?
    שמעתי על אפשרות להשתלת קוצב במעי הגס או ניתוח תיקון וכן הזרקת בוטוקס. מה האפשרויות המתאימות ומה זה השתפלות הרירית ברקטום ואיך זה משפיע??

אודה אם תוכלו להשיב לי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סרטן הרקטום

הוספת תגובה

• סרטן הרקטום - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    06/12/2010

שלום לרוני
    מצב כזה כמו שאתה מתאר ניתן לראות אחרי ניתוח שעברתה ]= בטן קרינה וכמוטרפיה קיימת בד
    "כ הפרעה בתפקוד הסוגר וגם נוירופטיה הקשורה בקרינה ניתו לנסות הזרקת בידים , תרופות
    יש גם אפשרות הזריק בידים פלסטיים מסביב לסוגר ולנסות להזקו וזה בתנאי שמצלכים להוריד את מסםפר היציאו ע"כל מיני תרופות

ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו