מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה ממשלשליםאני18/12/2010
אני משתמשת והשתמשתי במשלשלים למיניהם כגון:
לבולק,אגיולקס,יובסלקס,אלוורה,הנילקס,פגלקס,בנפייבר וכדומה....
לא משלשלים כגון לקסטיב\לקסעדין.
אני בת 35 סובלת מעצירות שנים ולפני השימוש במשלשלים הייתה לי יציאה בערך פעמיים בשבוע לכל היותר.
ברצוני להגמל המשימוש במשלשלים בגלל שלפי בדיקה שעשיתי הם גורמים כנאה לנפיחות בטנית רצינית,יחד עם זאת 3 ימים לא לקחתי משלשלים ולא הייתה לי יציאה אלא עם נר גליצרין.
1.איך נגמלים?
2.האם כדאי בכלל? כי גם זה שלא יהיו לי יציאות זה לא פתרון
3.האם כדאי כן להמשיך עם משהו שלא יגרום לנפיחות וכן ליציאות?
4. האם זה יתכן שהמשלשלים גורמים לנפיחות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה ממשלשלים - תגובה
ד''ר אליזה טיומני18/12/2010שלום לנפוחה
סיפור של עצירות כרונית משמעותית אצלך.
חסרים לי פרטים רפואים-אם עברת בירור מקיף בנוגע לתפוקד המוטורי של מערכת העיכול ורצפת האגן שלך?
אם לא -כדי לך כי את אישה צעירה והביעה רק תחמיר עם הזמן.
את יכולה לפנות למכוני גסטרו לבית חולים איכילוב וא תל השומר למרפאת העצירות-רצפת האגן ושם יעשו לך בירור ויראו איך ניתן לעזור לך
בברכה ד"ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
אני18/12/2010הבדיקה שעשיתי היא גסטרוסקופיה לפני חצי שנה בה אובחן הליקובקטר+דלקת באנטרום ובקיבה.
טופלתי באנטיביוטיקה ומאז לא בדקתי מה קורה.
הבעיה שלי שאני צריכה משהו שממריץ את המעיים,אין לי בעיה ביציאה עצמה.
אם לא אקח משלשלים אני אתפנה עד פעמיים בשבוע מאז ומתמיד זה היה כך.
אילו משלשלים ישנם שלא יגרמו לי לנפיחות בבטן?וגם לאורך זמן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה - תגובה
ד''ר אליזה טיומני19/12/2010התשובה נשארת אותה התשובה -את מחפסת פיתרון מייד וללא הסתכלות בשורש הבעיה וככה זה לא עובד....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?