שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    טל
    27/12/2010

אני סובלת מהקאות תמידיות ,גם שאין לי מה להקיא אני עדיין עושה את הפעולה של הקאה (עליית הקיבה הוצאת נוזלים רק בלי הנוזלים) וזה כ"כ כואב כי בהתחלה בכוח אני מצליחה להוציא כמו מיצים ירוקים ואח"כ כלום כלום כלום לא יוצא רק הפעולה.כואבת לי הבטן העליונה בין החזה ירדתי המשקל בצורה דרסטית ואין לי טעם לאוכל. אני צורכת LANSOPRAZOLE ואומפרדקס קפליות ,בזמן האחרון ממש המצב החמיר וכל פעם אני באה לרופא עוד כדורים ועוד כדורים. שמעתי שקאנביס רפואי יכול לעזור לי ברפלקס ההקאה התמידי .אם תוכלי בבקשה לייעץ לי בנושא זה בכבוד רב ותודה רבה טל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    28/12/2010

שלום לטל
    לפני כנאביס רפואי כדי אולי בכל זאת לעבור בירור וטיפול מתאים-כנאביס רפואי נותנים באינדיקציות מסוימות ורק אחרי שעברת בירור מלא ,יש אבחנה ונוסו כל האופציות רפואיות הטיפוליות מתאימים.
    כדאי שתפני לרופא גסטרו אשר מתעסק בתנועתיות מערכת העיכול במכוני גסטרו בבתי חולים
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

טל
    28/12/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו