פרוקטיטיס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרוקטיטיס
    איזבלה
    10/12/2007

שלום
    אני בת 43, עברתי קולונוסקופי לפני חודשיים שבה נמצא שאני סובלת מטחורים פנימיים ומ-
    mild proctitis . הרופא המטפל הודיע לי שעלי לקחת נרות לטיפול בפרוקטיטיס למשך כל חיי!!
    חשוב לי לציין, שמלבד דימום ביציאות אינני סובלת משום סימפטום במאפיין חולי פרוקטיטיס.
    שאלתי היא - האם חולי פרוקטיטיס אמורים לקבל טיפול בנרות למשך כל חייהם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוקטיטיס

הוספת תגובה

• פרוקטיטיס

ד''ר שמואל אביטל
    12/12/2007

הדבר תלוי בסוג ועוצמת הפרוקטיטיס.
    אני מניח שמדובר באולצרטיב קוליטיס המערבת רק את הרקטום. כעיקרון אם זו הסיטואציה הטיפול המקומי הוא עוזר לדלקת. אני לא סבור שיש צורך בטיפול מקומי (נרות) כאשר אין דלקת פעילה.
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

איזבלה
    18/12/2007

אז איך אני יודעת אם הדלקת פעילה כאשר התופעה היחידה שאני רואה זה הדימום ביציאות? איך אני אמורה לאבחן אם הדימום זה מהטחורים הפנימיים, שמדממים לסירוגין כבר 10 שנים, או מהפרוקטיטיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ד''ר שמואל אביטל
    23/12/2007

עבור רקטוסקופיה או סיגמואידוסקופיה על מנת להעריך את מצב הרירית (עם או בלי ביופסיות)
    בברכה
    דר אביטל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו