שלום רב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רב
    ירון
    28/01/2011

שלום רב,לאחר שהיה לי קצת יותר מחודש שילשולים וקצת בחילות רופא המשפחה שלח אותי למס בדיקות צואה,התגלה טפיל בשם dietamoeba fragillis טופלתי במשך 10 ימים בפלאגיל metronidazle לאחר סיום הטיפול התסמינים עברו אך החלה לי בעיה של קושי ביצאות וממש עצירות בהתחלה,ניסיתי לשלב פרביוטיקה אך לאחר שבוע זה עשה לי בחילות אז הפסקתי....הוספתי לאוכל בערב סלק ומיץ שזיפים וזה שיפר את היצאה קצת........[הכול יוצא כמו גוש בפעם אחת] כמו כן פעם בכמה ימים אני מרגיש כאב קל ביצאה והתחלתי להשתמש בפרקטוגליבנול{משחה לטחורים}לפני שנתיים היה לי טחור וזה עזר.....אני משתמש בה כבר 4 שבועות אני לא יודע עם זה טחור או לא אך זה עוזר.מה אתם ממליצים על מנת שמערכת העיקול שלי תחזור למצב תקין{בעיקר קושי ביצאות וחוסר גזים} וגם מה לעשות עם הרגישות שהתפתחה לי בפי הטבעת... המצב כבר נמשך חודשיים לאחר סיום האנטיביוטיקה .....תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום רב

הוספת תגובה

• שלום רב - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    30/01/2011

שלום ירון
    אני מבינה שבתרביות צואה חוזרות אין כבר אמובה?
    התאוששות מעי לאחר זהום-תהליך איטי לוקח 1-3 חודשים ויותר
    חשוב מאוד לקחת פרוביוטיקה בכמות גדולה ותקופה ארוכה -אני ממליצה VSL #3 זה הכי טוב שיש היום אך יקר.
    בנוגע לטחורים אם זה מתריד אותך תפנה לפרוקטולוג
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.....המשך שאלה

ירון
    31/01/2011

תודה על התשובה, כן בבדיקה לאחר האנטיביוטקה הטפיל נעלם, רציתי לשאול עם את ממליצה בנוסף תוסף של סיבים פגלקס? קונסיל? ושמעתי גם על ביוקל?.....עם משהו מאלה מומלץ גם? או שלעשות שוב נסוי עם פרביוטיקה שבזמנו לקחתי רק שבוע אבל עשה לי בחילות ולא עזר לעצירות......תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה.....המשך שאלה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    01/02/2011

פרוביוטיקה עובדת לעת-מינימום 3 ח'
    כך CO-BIOTIC
    כן בהחלט אפש להוסיך NORMALAX מנה בערב עם כס שתיה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו