לא מסתדר עם טיפול תרופתי-מדוע?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מסתדר עם טיפול תרופתי-מדוע?
    אייל
    12/12/2007

שלום.
    אני סובל מצרבות כשנתיים.לא נימצא בקע אך אובחן ריפלוקס.
    ניסיתי את התרופות ממשפחת ppi החל מאומפרדקס דרך קונטרולוק ועד לנטון, בכולן לאחר מס' ימים הופיעו תופעות כדוג' בחילות קשות והרגשה כללית רעה מאוד. הגסטרו' החליט לנסות פמוטידין במקום.
    כשלושה ימים לאחר השימוש החלו גם הפעם תופעות, הפעם אין בחילות אך אין יציאות וישנם כאבי בטן - אפילו התעוררתי בלילה מכאב- חזקים. לצערי הפסקתי שוב וכמובן שחזרו הצרבות אך גם היציאות הסתדרו.

אני ממש לא יודע מה לעשות... איך יתכן שמשפחה שלמה(ppi) של כדורים שנחשבים פתרון מצויין עושה לי כאלו בעיות(אין לי שום רגישויות לתרופות וכיו"ב) ואפילו הפמו לא מסתדר?
    האם יתכן שלא אובחנתי נכון ולכן הטיפול התרופתי לא מסתדר?

מה ירגיש אדם ללא ריפלוקס שישמש בתרופות הנ"ל?

אנא נסו לעזור.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול תרופתי לרפלקס

ד''ר שמואל אביטל
    14/12/2007

יתכן שמערכת העיכול שלך לא סובלת את התרופות מסיבה מסוימת (אולי בשל השינוי בחומציות או סיבה אחרת). בכל אופן אני מתמחה בניתוחים לפרוסקופים לרפלקס ואם אתה מעונין לשקול אופציה כזו שיכולה לשחרר אותך בכלל מהצרבות ומהצורך בטיפול תרופתי, אשמח לעמוד לרשותך.
    דר אביטל
    מומחה בכירורגיה לפרוסקופית
    03-6411931

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו