שלשול כרוני ופעילות גופנית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול כרוני ופעילות גופנית
    בדוי
    03/02/2011

שלום רב,
    סובל משלשול מזה כחודש. בדיקות דם נמצאו תקינות, ובבדיקות צואה לא נמצאו פרזיטים. השלשול מלווה בכאבי בטן לא עזים, אך מעיקים. ממתין לתור לגסטרו.

עברתי לדיאטה מאוד מוגבלת (אורז, ירקות מאודים ושאר מאכלי שלשול), ובכל פעם שאני מנסה לחזור לדיאטה רגילה אני סובל.

עקב המצב הורדתי את כמות האוכל, ואני מרגיש חלש ועייף. אין שינוי במשקל, אך אומרים לי שאני נראה חיוור וכחוש.

אני נוהג לעסוק בפעילות גופנית באופן סדיר, אך מאז השלשול הפסקתי כמעט לגמרי. האם יש מניעה לעסוק בפעילות גופנית אינטנסיבית במצב כזה?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלשול כרוני ופעילות גופנית - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    05/02/2011

שלום
    חסר ם פרטים רפואיים רבים אך באופן כללי רצויי לחזור על תרבית צואה מספר פעמים כך מגדילים את הסיכוי לגלות מחולל אם קיים
    בינתיים כדי לך לעשות דברים פשוטים שישכולים לשפר את מצבך-לאכול רגיל !!למעט חלב,שוקולד,גליזה,קצפת . לקבל קורס טיפול י בתכשירי ביסמוט כמו "קל בטן "2כדורים 3 פעמים ביום ל 5 ימים ולהתחל פרוביוטיקה המכילה חיידקים טובים בכמות גדולה (VSL3 או CO-BIOTIC )

בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פעילות גופנית

בדוי
    06/02/2011

אכן קימצתי בפרטים. תודה רבה על העצות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו