מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צריך עזרה..אריק01/03/2011
בוקר טוב
אני בחור בן 25 כ3 חודש אחרונים סובל מיציאות ריריות ללא דם ,בגודל קטן ,באופן תכוף ,ריבוי גזים חריפים,עור של מצח רגלים אגן ידיים נהיה זוהר כמו עור מזדקן ובנוסף חש גוש באזור ימין (לפחות 2 ס"מ,יש אפשרות שיותר) של פי הטבעת ולפעמים אני מרגיש דקירות באזור הזה כשיושב.יש לציין כל הליכה בשירותים אני מאמת את זה לאורך 3 חודשים אחרונים ולציין שכל התסמינים מעלה אף פעם לא קרו לי בחיים.
יש הסטוריה עשירה במשפחה של סרטן (סבתא,סבא).אמי לאחרונה נפטרה מסרטן מעי הגס בגיל 50.
כרגע עברתי 2 בדיקות אצבע אצל שני רופאים שונים (גסטרו ןכירורג) ...בדיקת 2 שניות ,ולא נעים לי לבקש ממנו שיחפש שם לאורך דקות.עשיתי קולונוסקופיה שיצאה תקינה .
הגוש שאני מרגיש יש לציין הוא פנימי ,זה הגיוני שבקולונוסקופיה לא הותר אותו הגוש?
אמי 9 חודש לפני פטירתה קיבלה קולונוסקופיה תקינה ושם הייתה טענה שהגוש היה פנימי ? האם אני יכול לדבר עם גסטרולוג אחרי תקינות של קולונוסקופיה?
אני מאוד רגיש לשינויים בגופי ,ןבריבוי יציאות שיש לי אני חש היטב את הגוש יום יום הרבה פעמיים (כל ניגוב ליתר הדיוק).אני מיאוש ולא רוצה להגיע אל מצב אל-חזור .מה סבירות שיתנו לי לעשות אולטרסאונד רקטלי? או אולי יש עוד כל מיני בדיקות שעליי לעבור כדי למצוא את הגוש,לבקש מד"ר בדיקת אצבע חוזרת?
תודנ רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צריך עזרה.. - תגובה
ד''ר אליזה טיומני01/03/2011שלום אריק
גוש שלא נראה בקולונו קרוב לוודי זה טחור פנימי שעבר טרומבוזה בעבר
אך אם אתה רוצה להיות לגמרי בטוח באמת תבצע בדיקת US רקטלי וכדי לא להיותתלוי ב"חסדים " של קופת חולים -תבצע את זה באופן פרטי במכון שנקרה "גסטרומד " במגדל עלייד איכילוב אצל ד"ר ווב מוריאל -תקבל החזר מביטוחים משלימים. טל 03-6970700
בהצלחה
ד,ר אליזה טיומני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
כאב לאחר בדיקת קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה
יציאות מרובות וכאב בטן עליונה מרכז/ ימין
כאבים בבטן שמאלית תחתונה וחשד לדלקת במעי
נטילת פרוביוטיקה לחולה קוליטיס
תוצאות קולונוסקופיה קוליטיס כיבית.
נטילת מבברין בשימוש קבוע
מתי צריך לעשות קולונוסקופיה?
כאבי בטן תחתונה חזקים לא חולפים
בדיקת קולונוסקופיה לאישה בת 86
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?