פצע בקרוב לפי הטבעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצע בקרוב לפי הטבעת
    זקוקה לעזרה
    08/03/2011

שלום,
    כבר כשנה אני סובלת מצריבה בפי הטבעת והייתי כבר אצל מס רופאים:בתחילה זה היה טחור וניתן טיפול במשחה לאחר מכן פיסורה וניתנה משחה נוספת,לאחר המשך צריבה הופיע הפצע הזה,פצע פתוח בקרוב לפי הטבעת שעפ חוות דעת רפואית אחרת זה מעצירות ומאמץ וריבוי במשחות לא מתאימות שגם גורמות לגירוי.המשחה הניתנה היא אקומיצין שעזרה אך הפצע חוזר מידי חודשיים וכרגע המשחה לא ככ עוזרת(קבלתי מרשם נוסף מרופא המשפחה).עברתי בדיקת סרטן המעי הגס לפני שנה לאחר הופעת התופעות ולעיתים עצירויות ודוד שחלה במחלה.הבדיקה יצאה תקינה.
    האם יש לי סיבה לדאוג?אולי משהו התפספס?ממה נובע הפצע הזה ולמה חוזר מס פעמים?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פצע בקרוב לפי הטבעת

הוספת תגובה

• פצע בקרוב לפי הטבעת - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    08/03/2011

שלום
    פצע בקירבת פי הטבעת שכל כך החמיר במהלך השנה-זו תופעה שזקוקה לבירור וטיפול עד לקבלת ריפוי
    יתכן ויש צורך לביופסיה-פן זה מחלה עורית? אני לא יודעת איפה את גרה-יש מספר רופאים פרוקטולוגים ידועיי שם שכדי לשמוע את דעתם -כמו פרוםפ' רבאו מיכה ,ד"ר גרינברג רון ,פר' סייפן ,Sדר טולצינסקי חגית -תנסי לשמוע עוד דעה
    S"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו