כאב בצד שמאל של בטן תחתונה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב בצד שמאל של בטן תחתונה
    רמי
    09/03/2011

שלום לך
    מיזה כתקופה ארוכה כואב לי במחיוחד כשאני יושב כל היום לחוץ על הכיסא במשרד(הנהלת חשבונות)יושב ממש כימעט מכוווץ מרוב לחץ העבודה
    כל בוקר אני קם ומתחיל להרגיש מעין דקירה קטנה ולא נוחה בצד שמואל של הבטן למטה
    מה שמתפתח במשך היום ובישיבה לכאב חד יותר ומציק
    בדיקות קולונוסקופיה שעשיתי לפני שנה וקצת הראו שהכל תקין גם בדיקות הגסטרוקופיה הראו תקינות ct בטל עליונה הראה שהכל תקין למעט הגדלה מועטה של אונה כבד ימני
    והגדלה מועטה של בלוטת הערמונית לפי רופא המשפחה זה עדין בסדר
    אולטרא סאונד בטן תחתונה משום מה שלל את ההגדלה של אונה ימנית של כבד
    כמו כן עשיתי בדיקות לפי מה שרופא משפחה אומר זה מעי רגיז מטופל בקולוטל וכדומה למעי רגיז אך הדקירות בבטן לא מפסיקות חייב לצין שאני המון יש לי בחילות בבוקר וכאילו רוצה להקיא למרות שלא יוצא כלום מה עוד צריך לעשות ולבדות כדי לדעת מה הבעייה
    (חייב לציין שאני מעשן וגם קצת אלכוהול מידי פעם (חייב גם לציין שהדקירות במשך היום כאילו מתפתחות לכאב יותר חזק בבטן התחתונה צד שמאל למטה וכאילו זה מקרין על למעלה בצד שמאל הרגשה נוראית
    אבקש עצתיך
    תודה מראש מודאג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שחכתי לציין

רמי
    09/03/2011

שחכתי לציין שאני בגיל 49 בהמשך להודעה הקודמת של כאב בצד שמאל למטה בבטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאב בצד שמאל של בטן תחתונה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    09/03/2011

שלום רמי
    קשה לעשות אבחנה באינטרנט ובמיוחד שעברתה כל הבדיקות אפשריות והן תקינות .דבר זה מעיד על העדר בעיה אורגנית ומצביע יותר לכיוון בעיה תפקודי .
    יתכן באמת שישיבה ממושכת באוירה של לחץ נפשי גבוהה בתנוחה שהיא לא ארגומטרית-מביאים לתחושתך. זה שקולוטל לא עזר לא עומר כלום -יש הרבה תרופות וטיפולים משלימים לIBS תפנה למרפאות שמתעסקים עם מחלות תפקודיות בבתי חולים

בהצלחה ד,ר אליזה טיומני

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ב"ש

איילה
    01/11/2013

עם זה מלווה בירידה במישקל, תתעקש לקבל סיטי פאט שם רואים את הדברים יותר ברור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו