סרטן רקטום גרורתי-כבד, טחול, לימפה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סרטן רקטום גרורתי-כבד, טחול, לימפה
    אורית.
    01/04/2011

שלום רב, אני מאובחנת בסרטן רקטום גרורתי בכבד, טחול ולימפה. מחודש ינואר אני מטופלת בפרוטוקול פולפירי ואורביטקס. בבדיקת דם האחרונה מ-31.3.2011 ה-CEA עמד על 6,000, כאשר בדצמבר הוא היה 25,000 ובפברואר 32,000. אני מחכה לתוצאות ה-CT ומצפה שהתשובות יהיו מעודדות. הרופא שלי הבהיר לי שהמצב שלי אינו נתיח ולדעתו גם בעתיד יהיה ללא שינוי. האופציה היחידה זה הטיפולים הכימיים. במידה ותהיה נסיגה משמעותית בגידול סרטן הרקטום, האם אני יכולה להיות מועמדת לטיפול ב-HIPEC, והאם בהליך זה שאני מבינה שהוא משלב בתוכו גם טיפול כימי וניתוחי ניתן להוציא את כל הגרורות שיש לי בכבד,טחול ולימפה בחזה כולל הגידול ברקטום. הכל בתנאי שתהיה נסיגה משמעותית בגידול סרטן הרקטום.
    מה אחוזי ההצלחה והסכנה בהליך זה, והאם לא תהיה חזרה של סרטן, האם ההליך הזה באמת מבטיח הוצאת כל הגרורות ונקיון חלל הבטן באופן יסודי מכל הגידולים והגרורות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סרטן רקטום גרורתי-כבד, טחול, לימפה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    02/04/2011

שלום אריאלה
    את פנית לפורום לא מתאים -את צריכה לפנות לפורום אונקולוגי
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו