קרוהן וטחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קרוהן וטחורים
    לילך
    15/04/2011

שלום,
    אחרי 13 שנה של רמסייה (ללא תרופות 10 שנים) אני עוברת כעת התקף קרוהן. בבדיקת ct וקולונוסקופיה נמצא כי הדלקת לאורך כל המעי עם כיבים ואפטות קלות. מתחילה טיפול בסטראודים ופורינטול ואנטיביוטיקה. כשהחלו הסימנים הראשונים של ההתקף, לפני חודשים רבים, החריפו לי הטחורים. לפני מספר חודשים צצה בליטה קטנה ולא "מדאיגה" מחוץ לפי הטבעת שהלכה וגדלה מאוד. הרופאה המטפלת בי (מומחית בגסטרו) לא ביצעה בדיקה למרות שהתלוננתי בפניה על הבעיה מספר פעמים.
    אני חוששת מאוד כיוון שהבליטה הקטנה כבר גדולה מאוד ולא ברור לי מה לעשות בשלב זה? האם לפצל את הטיפול ולפנות לפרוקטולוג שיטפל בנפרד למרות שברור שזה מהקרוהן או האם ישנם מומחים בדרכי עיכול שמטפלים גם בטחורים? האם ייתכן ומדובר בגידול סרטני או שאין סיבה לדאגה? אשמח לעצתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קרוהן וטחורים

הוספת תגובה

• קרוהן וטחורים - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    16/04/2011

שלום לילך
    מפתיע שהרופאה לא התיחסה לממצאים בפי הטבעת כי יכולה להיות מעובות של פי הטבעת ע" מחלת הקרון ובמקרים כאלו כדי לשקול גם טיפול מקומי -נרות וכו'
    אם את לא שומחת על גסטרו-תפני לפרוקטולוג
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו