שלשולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשולים
    מ
    18/05/2011

שלום רב.
    בת 36, מזה כשנה סובלת משלשולים. כשזה הגיע לשש יציאות ביום ותשישות ערכתי בדיקות דם מקיפות שיצאו תקינות ועשיתי שינוי תזונתי מרחיק לכת. בדיקות דם ושתן כללו כמובן תפקודי כבד, כליות, וכו'.
    כמות היציאות ירדה לפעם - פעמיים ביום, אך הן עדיין רכות (אם כי כבר לא נוזליות כל עוד איני אוכלת מאכלים מסויימים) והתעוררה בעיה נוספת:
    מידי פעם, בלי קשר לכלום, אני חשה צורך בהול ליציאה, שלעיתים מעיר אותי משנתי והוא כל כך מיידי שלעיתים איני מספיקה להגיע לשירותים, אך לא מדובר ביציאה, אלא בהפרשה מוזרה ונוזלית שמזכירה נזלת בהירה (מתנצלת על התיאור הדוחה) ומזכירה בחוויה הפיזית שלשול נוזלי.
    מה זה עלול להיות?
    האם ייתכן וזה קשור לטחורים? אני נוטלת תרופות המשפיעות על מערכת העצבים במינון נמוך, אך אני נוטלת אותן שנים רבות ומדובר בתופעה של חודשים ספורים.
    אודה לתשובה מפורטת, זה פשוט קצת מוזר ומדאיג.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשולים

הוספת תגובה

• שלשולים - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    19/05/2011

שלום ל-מ
    בהחלט יש מקום להרחיב בירור של שינוי בהרגלי יציאה שלך ולבצע בדיקה אנדוסקופית להסתכל על המעי לבדוק אם אין דלקת וכו'
    אני מניחה שביצעת תרבית צואה והיא שלילית?
    האם ניסית טיפול בפרוביוטיקה?- אם לא -אז בינתיים עד שאת מחכה לבדיקה תקחי VSL-3 שזה מוצר הכי טוב שקיים בעולם -שקית 1 בבוקר לפני אוכל.
    בהצלחה
    ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן,

מ
    19/05/2011

שלום ותודה על תשובתך.
    לא עשיתי דבר מהדברים שציינת,
    מהי תרבית צואה? מה היא בודקת? האם לעשות אותה קודם ואח"כ לפנות לבדיקות הפחות נעימות או שמא לעשות את הבדיקות במקביל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ובכן, - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    21/05/2011

הכל ביחד מה שיבוא ראשון-לבצע -לתרבית צואה אין תור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו