בעיות מעיים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות מעיים?
    עידו
    02/01/2008

לד"ר שלום רב.
    אני בן 24.מזה 5 חודשים סובל מכאבים בבטן תחתונה ובצד ימין גם כן.
    אזור הקנה נשימה,בית החזה בערה וחום רק בחודש האחרון החל לי.
    צרבות ורפלוקסים 5 חודשים.כאשר הצרבות זה תלוי במה שאני אוכל ומדיי פעם ישנם
    ירדתי במשקל 9 ק"ג.מ - 83 ק"ג ל-74 ק"ג.צריבה באזור של מתחת לשד ,הייתי אצל רופאת גסטרו לפני כחודש אשר ישירות נתנה הפניה לבדיקת גסטרופיה על סמך מה שהרופא משפחה כתב לאחר שחיכיתי 3 חודשים עד לתור שלי לרופאת גסטרו.היום אני מחכה לעוד חודשיים לבדיקת גסטרופיה לוקח על דעת עצמי תרופה שנראת סיליצאה גאסטרו לריפוי וחיזוק של מערכת העיכול .היו לי בעיות של יציאות בחודשיים הראשונים פעם בשבוע פעם בשבועיים היו יציאות.ובעיקר יציאות קטנות עיגולים (סליחה על הביטוי) וקשים.
    היום הצואה רקה בצבע חום חלש - חום אדמה.עשיתי בדיקת צואה שיצאה ללא ממצאים.
    אין שילשולים אין לי חום,אין דם (למראה) בצואה ואין גם ריר לבן.אז אני לא יודע עם יש לשלול בעיות של מחלת מעיים או לא.האם חובה שיהיה ריק לבן או דם בצואה בשביל שיהיה מחלה במעיים?
    חשבתי בהתחלה שיש לי מחלת קורהן .האם לפי התסימנים שרשמתי יכול להיות שיש לי בעיית מעיים? בתודה
    גלעד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות מעיים?

הוספת תגובה

• בעיות מעיים

ד''ר שמואל אביטל
    03/01/2008

לפי מה שתיארת יתכן ואתה סובל מתסמונת המעי הרגיז. תסמונת של בעיות פעילות של המעי הגורמות לסמפטומים שונים. עם זאת חשוב לבצע גסטרוסקופיה - לוודא שאין מחלת רפלקס משמעותי ובהמשך יתכן גם הדמיה של מעי דק ומעי גס.
    בברכה
    דר אביטל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו