תחושה לא נעימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושה לא נעימה
    חלי
    04/06/2011

מיזה מספר חודשים הכתפיים שלי רדומות לאחרונה סובלת מבעיות נשימה קשות שבמקביל מרגישה כמו אבן שיושבת באמצע הבטן ונורא מציקה לי תוך כדי הראש נרדם לי כולל הידיים מה זה זה יכול להיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושה לא נעימה

הוספת תגובה

• תחושה לא נעימה - תגובה

ד''ר אליזה טיומני
    04/06/2011

קשה לענות לך אני אפילו לא יודעת בת כמה את -תפני לרופא משפחה

ד"ר אליזה טיומני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתחושה הלא נעימה

חלי
    05/06/2011

אני בת 32+ 9 חודשים אחרי לידה הייתי אצל רוב הרופאים המקצועים כולם אומרים לי הכל בסדר אין כלום כשתופס אותי הלחץ בראש זה גורם לי לחולשהורעידות בגוף כולל קשיי נשימה מה זה יכוללהיות הפסיכיאטר אמר לי חרדה ואני מטופלת בציפרלקס וובן לי לא נראה חרדה עשיתי את כל הבדיקות הנדרשות ואין כלום
    אני חסרת אונים וקשה לילתפקד ביום יום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוגע לתחושה הלא נעימה - תגובה

ד``ר נתן גלוק
    05/06/2011

חלי שלום,
    התלונות שאת מתארת (שילוב של לחץ בראש, רעידות, קשיי נשימה כובד בחזה ובבטן) אינן נובעות ככל הנראה ממערכת העיכול. ממליץ לתת צ'אנס לתרופות הפסיכיאטריות לפעול ולנטר תגובה אצל רופא המשפחה ו/או הפסיכאטר.
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו