לרזות ברמדאן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרזות ברמדאן
    s.12
    11/08/2011

שלום,
    עכשיו יש לנו רמדאן כבר 10 ימים כל היום צום בערך 18 שעות והערב אוכלים!
    מנסה לעשות משהו כדי לרזות וכן רזיתי 2 קילו עד היום (עכשיו אני שוקלת 75 , 1.60)
    אני מפחדת להעלות אותם שוב
    מה שאני עושה זה כך : קודם אני שותה שתי כוסות מים אחר כך אוכלת מרק וקצת סלט ואחר כך מהאוכל המבושל וכך אני אוכלת מעט מאוד מהמבושל אך לפעמים תוקף אותי רעב באמצע הלילה ואני אוכלת (למרות שמנסה לאכול פירות וירקות אך לפעמים אוכלת רגיל)
    שאלתי היא האם מה שאני עושה נכון?! אם כן ירדתי במשקל מה הסיכוי שלא אעלה אותם קילוגרמים שירדתי ? אני כבר 4 חודשים נתקעת במשקל של 77 למרות שתוך 9 חודשים הורדתי 26 קילו
    * פעילות גופנית אין לי כוח לעשות!
    מה אני אעשה כדי להוריד עוד?!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרזות ברמדאן

הוספת תגובה

• לרזות ברמדאן - תגובה

עינת לב ארי
    11/08/2011

שלום לך.
    ראשית אני ארגיע אותך כי אין סיכוי שתעלי במשקל אם תאכלי בערב צלחת אוכל מבושל כפי שאת אוכלת עם הרבה סלטים וירקות מבושלים, ואפילו משהו מתוק קטן לקינוח. בלילה את יכולה לאכול לפחות 2-3 פירות וירקות חתוכים ולשתות כוס חלב או יוגורט. חשוב לשתות הרבה מים בשעות שמותר לאכול ולשתות. לא מיצים.
    מצד שני אני רוצה שתדעי שלאחר הורדה כל כך גדולה של ק"ג גם אם לא היית בתקופת הרמאדן, המשקל היה יורד לאט. ברמאדן יש בעיה נוספת שמשפיעה על הגוף ועל תפקודו והיא האכילה בשעות הלילה המאוחרות וקימה מוקדמת בבוקר לשם אכילה לקראת היום הבא.
    ידוע כי ריכוז המזון בלילה עם שינה לא טובה משפיעים על מהלך ההרזיה ועל כן אל תצפי להוריד במשקל אך גם לא תעלי.
    בהצלחה וצום קל.
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו