מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פחמימות עם מעט חלבון לפני אימוןחנן22/08/2011
האם שעה וחצי או שעה לפני אימון כדורגל של שעה וחצי אפשאר לאכול סנדביץ של 2 פרוסות לחם עם גבינה צהובה אחת?(זו הגבינה היחדיה שאני אוהב :) )
ואם כן כמה זמן הכי מאוחר אפשאר לאכול את הנדביץ הזה?(זה מתעכל מהר או לא)
2.מה את אומרת על אכילת מספר ענבים ירוקים כ25 דקות לפני האימון?
תודה רבה עינת את אלופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה פורום תמיכה בדיאטה ולא תזונת ספו
עינת לב ארי22/08/2011רטאים.
אני אשמח לענות על שאלות אלו אך לא בפורום הזה משום שהוא מיועד לתמיכה בדיאטה ואלו שאלות שיש להפנות לתזונת ספורטאים.
בכל מקרה, אענה לשאלותיך כדי שלא תהיה מתוסכל..:
1. את הכריך עם הגבינה הצהובה לפחות שעה וחצי לפני אימון.
2.את הענבים אפשר עד 15 דקות לפני אימון ואין משמעות לצבעם.
ולבסוף, אני סומכת על שקול דעתך והקשבה לאיתותים מהגוף שלך. תאכל מה שמרגיש לך נוח וטוב לפני אימון וכך תוכל לבדוק איך זה משפיע עליך. כמובן שלפני משחקים אסור לעשות ניסיונות עם אוכל חדש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)