מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהסיגי30/08/2011
עליתי במשקל בעזרת דיאטנית קלינית לאחר ירידה דרסטית שבעקבותה המחזור שלי פסק. כיום אני במשקל תקין אך עדיין לא קיבלתי מחזור (כ-8 חודשים מתחילת הדיאטה). אני יודעת שזה קשור כנראה לאחוז השומן בגוף, אך אחוז השרירים שלי מאוד גבוה מפני שאני עוסקת בספורט . אני אוהבת את איך שאני נראית במשקלי הנוכחי , וגם קרוביי אומרים כי איני צריכה להשמין יותר.
שאלתי היא- 1.האם יש דרך לעלות באחוזי השומן מבלי להשמין? (הכוונה היא לעלות בהיקפים..)
2. האם יכול להיות שישנה סיבה אחרת לכך שהמחזור לא מופיע? (התזונה שלי בריאה ומלאה)
תודה רבה ושבוע טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
סיון דוד30/08/2011הי עלמה
לא ייתכן מצב של עלייה באחוזי השומן מבלי לראות עלייה בהיקפים....
לגבי שאלתך השנייה - במידה ואת מקפידה על תזונה נכונה ומשקלך תקין איני רואה סיבה תזונתית להפסקת המחזור המתמשכת ולכן אני ממליצה לך לפנות לרופא נשים . ישנם מצבים בהם ממליצים על טיפול תרופתי ולאחר מכן המחזור נהיה סדיר. בכל אופן לא נראה שעלייה באחוזי השומן תפתור לך את הבעייה...
בברכה, וכל הכבוד על המודעות ועל מאמצך לעלות למשקל תקין מהמשקל הנמוך בו היית!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה - תגובה
עינת לב ארי30/08/2011מה גובהך ומשקלך כיום? מה אחוזי השומן שלך? האם מדדו אותם? אי אפשר לדעת אם את אכן ברמת אחוזי השומן הרצויים לקבלת מחזור גם אם עלית במשקל ובטח אי אפשר להסתמך על תגובות אנשים בסביבתך שיהוו מדד לתקינות משקלך. כמו כן, האם את עדיין עוסקת בפעילות גופנית רבה? אימון יתר, גם אם משקל הגוף תקין, יכול לגרום לשבושים הורמונליים ולאי סדירות במחזור.
ודרך אגב, בת כמה את? כמה שנים יש לך מחזור?
סליחה על כל השאלות, אך רק לאחר קבלת המידע המדויק ניתן יהיה לענות על שאלותייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים
סיגי31/08/2011בת 17 גובה 1.65 , משקל 53 , אחוז שומן 19.5% קיבלתי מחזור לראשונה בגיל 13 ומאז היה סדיר עד לפני כ8 חודשים שנפסק לגמרי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפרטים - תגובה
עינת לב ארי31/08/2011כמה שקלת לפני שירדת במשקל?
כמה פעילות גופנית את עושה ביום?
איך מדדו לך את אחוזי השומן? בקליפר או במאזניים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)