אני לא מצליחה להבין את עצמי!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא מצליחה להבין את עצמי!
    חסוי
    05/09/2011

שלום! אני סובלת מעודף משקל, שוקלת בערך 78 קג וגובה שלי 168,לפני כשנה הצלחתי לרדת 15 קג ואני שומרת יפה, אך יודעת שאני צריכה לרזות עוד ולא מצליחה! משהו עצור בי ואני אוכלת בלי שום סיבה לפעמים, אחר כך מצטערת ומאשימה את עצמי ,אבל אף פעם לא מצליחה למנוע את האיכלה המיותרת ואת הקמצנות שלי לאוכל. המון פעמים במהלך הים אני שמה לב שאייני רעבה באמת אך משהו מכריח אתי לאכול בחברה או מול הטלויזיה או סתם ככה בלי שום סיבה! זה כל כך מפריה לי ואני כל היום מתעסקת רק בזה, מדברת עם אנשים עם הרזייה,מנסה לשכנע את עצמי כל יום שממחר אני אצליח וזה לא קורה. קשה לי לאמין שאני בן אדם עד כדי כך חלש וחסר אופי....איך להתמודד עם הרצון לאכול? איך להצליח ואיך לעבור מהבטחות למעשים...איך להתמיד? תעזרו בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני לא מצליחה להבין את עצמי! - תגובה

עינת לב ארי
    05/09/2011

הי. את נמצאת בשלב כנראה של האיזון בין מה שהגוף שלך והנפש שלך צריכה לבין וויסות האכילה.
    לא כל אחד יכול להיות רזה, על פי הקרטריונים המקובלים . מד מאסת הגוף הנוכחי שלך הוא 27.6 לערך והוא טוב לעין ערוך מאשר היה בעבר , עם עוד 15 ק"ג.
    מה שיכול לעזור לך ( ובכך לסייע בידך להוריד עוד במשקל, אך מאוד בהדרגה) זה טפול אצל דיאטנית המתמחה בתחום ההתנהגותי שתעזור לך להבין ולקבל את גופך מצד אחד ותנסה ביחד איתך למצוא את התפריט הבריא עבורך באופן שלא צרגישי רגשות כעס ואשמה לאחר אכילה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו