מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא מצליחה להבין את עצמי!חסוי05/09/2011
שלום! אני סובלת מעודף משקל, שוקלת בערך 78 קג וגובה שלי 168,לפני כשנה הצלחתי לרדת 15 קג ואני שומרת יפה, אך יודעת שאני צריכה לרזות עוד ולא מצליחה! משהו עצור בי ואני אוכלת בלי שום סיבה לפעמים, אחר כך מצטערת ומאשימה את עצמי ,אבל אף פעם לא מצליחה למנוע את האיכלה המיותרת ואת הקמצנות שלי לאוכל. המון פעמים במהלך הים אני שמה לב שאייני רעבה באמת אך משהו מכריח אתי לאכול בחברה או מול הטלויזיה או סתם ככה בלי שום סיבה! זה כל כך מפריה לי ואני כל היום מתעסקת רק בזה, מדברת עם אנשים עם הרזייה,מנסה לשכנע את עצמי כל יום שממחר אני אצליח וזה לא קורה. קשה לי לאמין שאני בן אדם עד כדי כך חלש וחסר אופי....איך להתמודד עם הרצון לאכול? איך להצליח ואיך לעבור מהבטחות למעשים...איך להתמיד? תעזרו בבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא מצליחה להבין את עצמי! - תגובה
עינת לב ארי05/09/2011הי. את נמצאת בשלב כנראה של האיזון בין מה שהגוף שלך והנפש שלך צריכה לבין וויסות האכילה.
לא כל אחד יכול להיות רזה, על פי הקרטריונים המקובלים . מד מאסת הגוף הנוכחי שלך הוא 27.6 לערך והוא טוב לעין ערוך מאשר היה בעבר , עם עוד 15 ק"ג.
מה שיכול לעזור לך ( ובכך לסייע בידך להוריד עוד במשקל, אך מאוד בהדרגה) זה טפול אצל דיאטנית המתמחה בתחום ההתנהגותי שתעזור לך להבין ולקבל את גופך מצד אחד ותנסה ביחד איתך למצוא את התפריט הבריא עבורך באופן שלא צרגישי רגשות כעס ואשמה לאחר אכילה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)