מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שגעון!!!!!s.1205/09/2011
בת 27 משקל לפני דאטה 73 -גובה 160 משקל לאחר דיאטה 75 ומה שמשגיע שעליתי 2 קילו תוך יומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
התחלתי תוכנית דיאטה ביום שבת לפני יומיים של בערך 1300-1500 קלוריות שכוללת ארוחת בוקר וערב וארוחת ביניים שתי פריכיות אורז ושתי כפות קוטג 5% או לפעמים 3% או 1%
3 פעמים פרי וסלט ירקותעם הארוחות הנ"ל
צהריים אני אוכלת כוס-כוס וחצי אורז או קוסקוס או מהאוכל שבישלתי וירקות מבושלים (אגב אני צמחונית ולא אוכלת חוץ מחזה עוף וזה רק פעם בחודש משהו כזה) וגם שותה כוס קפה חלב 1% (או 3% בתוספת מים) אחד בבוקר ואחד בלילה . מיום שבת התחלתי ללכת.יומיים הלכתי כמעט שעה וחצי ( הליכה בקצב בינוני עד מהר) כל יום ביער ליד הכפר שלי ואני עדיין לא הבנתי למה עליתי 2 קילו תוך יומיים מה התוכנית הזאת לא בסדר אני אוכלת הרבה?!!!! האם זה מהספורט ?!!! מהיום אני מאוכזבת ולא יודעת אם להמשיך או לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שגעון!!!!! - תגובה
עינת לב ארי05/09/2011את לא אוכלת מספיק והתפריט לא מאוזן. כדאי שתגיעי לדיאטנית שתעזור לך.
בנוסף, עליה של 2 ק"ג ביומיים יכולה להתרחש רק לפני מחזור או אם את נשקלת בשעות שונות של היום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה
s.1205/09/2011למה לא עניתם לי?!!...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקפיצה הודעה - תגובה
עינת לב ארי08/09/2011עניתי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)