שגעון!!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שגעון!!!!!
    s.12
    05/09/2011

בת 27 משקל לפני דאטה 73 -גובה 160 משקל לאחר דיאטה 75 ומה שמשגיע שעליתי 2 קילו תוך יומיים!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    התחלתי תוכנית דיאטה ביום שבת לפני יומיים של בערך 1300-1500 קלוריות שכוללת ארוחת בוקר וערב וארוחת ביניים שתי פריכיות אורז ושתי כפות קוטג 5% או לפעמים 3% או 1%
    3 פעמים פרי וסלט ירקותעם הארוחות הנ"ל
    צהריים אני אוכלת כוס-כוס וחצי אורז או קוסקוס או מהאוכל שבישלתי וירקות מבושלים (אגב אני צמחונית ולא אוכלת חוץ מחזה עוף וזה רק פעם בחודש משהו כזה) וגם שותה כוס קפה חלב 1% (או 3% בתוספת מים) אחד בבוקר ואחד בלילה . מיום שבת התחלתי ללכת.יומיים הלכתי כמעט שעה וחצי ( הליכה בקצב בינוני עד מהר) כל יום ביער ליד הכפר שלי ואני עדיין לא הבנתי למה עליתי 2 קילו תוך יומיים מה התוכנית הזאת לא בסדר אני אוכלת הרבה?!!!! האם זה מהספורט ?!!! מהיום אני מאוכזבת ולא יודעת אם להמשיך או לא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שגעון!!!!!

הוספת תגובה

• שגעון!!!!! - תגובה

עינת לב ארי
    05/09/2011

את לא אוכלת מספיק והתפריט לא מאוזן. כדאי שתגיעי לדיאטנית שתעזור לך.
    בנוסף, עליה של 2 ק"ג ביומיים יכולה להתרחש רק לפני מחזור או אם את נשקלת בשעות שונות של היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה הודעה

s.12
    05/09/2011

למה לא עניתם לי?!!...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה הודעה - תגובה

עינת לב ארי
    08/09/2011

עניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו