מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיהמיקה18/01/2008
שלום,
אני בת 33, חודש וחצי אחרי לידה.
גובהי 1.57, ומשקלי לאחר הלידה - 57, אותו משקל בו התחלתי את ההריון.
בעייתי: מאז הלידה, אני מרגישה לחוצה מההנקה והטיפול בתינוק, ולא מצליחה להפסיק לאכול.
זה ממש גורם לי לדיכאון, במיוחד לאור העובדה שבהריון שמרתי יפה ועליתי רק 8 ק"ג.
בא לי לבכות... משקלי עכשיו 60.5
אני ממש מיואשת, קשה לי ורע לי.
אשמח לקבל עצה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיקה
רוני גוטליב19/01/2008יש המון עצות וטיפים, תפריטים ורעיונות שניתן להעביר לך. יחד עם זאת, מאחר ואני לא מכירה אותך, לא פרטת לי מספיק נתונים על תפריטק ועיסוקייך, ומאחר ואת מניקה, יש להתייחס לתזונה שלך במשנה זהירות ובאופן קפדני במיוחד.
אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית במסגרת קפות החולים שלך, כדי שתשב איתך על תוכנית שתתאים לך בדיוק.
לא צריך להיות בדיכאון ועצובים בגלל 3 קילו. קחי את הדברים בפרופורציות, ותהני מהתינוק החדש במשפחתך...3 קילו קל וניתן להוריד עם שינוי תזוונה מתאים ופעילות גפנית תומכת בקלות.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשני
רוני גוטליב19/01/2008אין לי ניסיון עם המוצר עליו את שואלת ולכן איני יכולה לענות לך לגבי הרכיבים שהוא מכיל.
כל מוצר שאת מכניסה לגוף עלול ליצור תלות והתמכרות, וצורך נוסף להשתמש בו גם אחרי תקופה ממושכת.
אם את מרגישה שהמוצר עשוי לעזור לך, התייעצי עם קו ההדרכה של החברה. מהם תקבלי תשובות יותר מקצועיות כי הם מכירים את המוצר טוב יותר ממני.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
רוני גוטליב19/01/2008הבנת אותי נכון, אני ממליצה לך להמשיך להתמיד, מבלי להתייאש ול"תגבר" פעילות גופנית.
ירידה בריאה ונכונה היא של חצי קילו בשבוע. לא יותר!
בנוגע לגיוון המזונות. ככל שתגווני יותר במזון תכניסי לגופך יותר ויטמינים ורכיבי מזון בריאים אחרים, ובנוסף תהני יוצתר מהאוכל. גיוון זה הכיוון!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)