בעיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה
    מיקה
    18/01/2008

שלום,
    אני בת 33, חודש וחצי אחרי לידה.
    גובהי 1.57, ומשקלי לאחר הלידה - 57, אותו משקל בו התחלתי את ההריון.
    בעייתי: מאז הלידה, אני מרגישה לחוצה מההנקה והטיפול בתינוק, ולא מצליחה להפסיק לאכול.
    זה ממש גורם לי לדיכאון, במיוחד לאור העובדה שבהריון שמרתי יפה ועליתי רק 8 ק"ג.
    בא לי לבכות... משקלי עכשיו 60.5
    אני ממש מיואשת, קשה לי ורע לי.
    אשמח לקבל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה

הוספת תגובה

• למיקה

רוני גוטליב
    19/01/2008

יש המון עצות וטיפים, תפריטים ורעיונות שניתן להעביר לך. יחד עם זאת, מאחר ואני לא מכירה אותך, לא פרטת לי מספיק נתונים על תפריטק ועיסוקייך, ומאחר ואת מניקה, יש להתייחס לתזונה שלך במשנה זהירות ובאופן קפדני במיוחד.
    אני ממליצה לך לפנות לדיאטנית במסגרת קפות החולים שלך, כדי שתשב איתך על תוכנית שתתאים לך בדיוק.
    לא צריך להיות בדיכאון ועצובים בגלל 3 קילו. קחי את הדברים בפרופורציות, ותהני מהתינוק החדש במשפחתך...3 קילו קל וניתן להוריד עם שינוי תזוונה מתאים ופעילות גפנית תומכת בקלות.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שני

רוני גוטליב
    19/01/2008

אין לי ניסיון עם המוצר עליו את שואלת ולכן איני יכולה לענות לך לגבי הרכיבים שהוא מכיל.
    כל מוצר שאת מכניסה לגוף עלול ליצור תלות והתמכרות, וצורך נוסף להשתמש בו גם אחרי תקופה ממושכת.
    אם את מרגישה שהמוצר עשוי לעזור לך, התייעצי עם קו ההדרכה של החברה. מהם תקבלי תשובות יותר מקצועיות כי הם מכירים את המוצר טוב יותר ממני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

רוני גוטליב
    19/01/2008

הבנת אותי נכון, אני ממליצה לך להמשיך להתמיד, מבלי להתייאש ול"תגבר" פעילות גופנית.
    ירידה בריאה ונכונה היא של חצי קילו בשבוע. לא יותר!
    בנוגע לגיוון המזונות. ככל שתגווני יותר במזון תכניסי לגופך יותר ויטמינים ורכיבי מזון בריאים אחרים, ובנוסף תהני יוצתר מהאוכל. גיוון זה הכיוון!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו