נעצרתי...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נעצרתי...
    שני
    19/01/2008

שלום רב,
    במשך ארבעת החודשים האחרונים ירדתי כשמונה ק"ג....
    מאז חנוכה, אני "תקועה" באותו המשקל (מעלה כמה גרמים ואז מורידה....) ואין תזוזה כלפי מטה- של ירידת משקל....
    ניתן לומר כי אני מאוד משתדלת, אך זה לא פשוט עבורי.
    אני משתדלת לבצע פעילות גופנית 4 פעמים בשבוע של הליכה (כ- 40 דק') ו/או חדר כושר של כשעה.
    למעט זה, התפריט שלי איננו משתנה :
    עד 10 פרוסות לחם קל ביום + מריחה דקה (גבנ"צ, ריבה דלה, חומוס, פסטרמה דלה וכיו"ב).
    3 פירות או 3 יוגורטים דלים (0%) (או שילוב ביניהם... כמו: כוס תותים ויוגורט 0%).
    עד חצי כוס חלב 1%
    2 כפות שמן
    ירקות חופשי
    שתייה מרובה, כליטר וחצי לפחות ביום
    בנוסף, 3 פעמים בשבוע ביצה ו-3 פעמים בשבוע בשר רזה.
    יש לציין כי קבעתי יעד בו אני מבקשת לרדת עוד 8 קילו לפחות.... רצוי בהקדם.... (הקושי ניכר ואין תוצאות...)

מה יהיה ?!!? מה עלי לשנות ?!!?

גובהי 1.73
    משקלי 82 ק"ג

זקוקה לעצתך והדרכתך

מודה מראש ושבוע טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נעצרתי...

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

רוני גוטליב
    19/01/2008

עצתי היא להמשיך להתמיד מבלי להתייאש. בכל דיאטה יש שלב בו קצב הירידה במשקל מואט או נעצר. אם לא מתיאשים, וממשיכים לשמור על אורח החיים שתארת כאן- את תמשיכי לרדת לאט לאט עד שתגיעי למשקל המיועד.
    אני מבינה שאת מבצעת פעילות גופנית. יחד עם זאת אם תרצי להאץ את הקצב- אני ממליצה לך להתייעץ עם מדריך כושר לגבי פעילות ארובית עצימה יותר לחיטוב ולשריפת שומנים מהירה יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה פלוס שאלה נוספת...

שני
    19/01/2008

רוני שלום,
    תודה על תשובתך המהירה !!!
    מתשובתך הבנתי כי את ממליצה להאיץ את נושא הפעילות הגופנית (אחרי התייעצות עם מאמן מתאים), הבנתי נכון ?
    כמו כן, שאלתי הנוספת הינה- האם צריך לשנות את התפריט שציינתי או לגוון אותו בצורה כלשהי ?
    ולבסוף, מהו קצב הירידה המומלץ ?
    בברכת שבוע טוב
    ותודה מראש !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשני

רוני גוטליב
    19/01/2008

הבנת אותי מצויין- שילוב של פעילות גופנית עצימה יותר, יחד עם המשך התהליך של התונה שעת מבצעת, מבלי להתייאש- הינו הבטוח ביותר לירידה במשקל.
    ירידה של חצי קילו בשבוע- הינה הבטוחה, הבריאה והנכונה ביותר.
    ישנו משפט שטוען כי "גיוון זה הכיוון" ואמנם, גיוון המזון יום יום הינו חיוני לקבלת כל רכיבי התזונה להם את דרושה, בנוסף כמובן לטעם המגוון ולהנאה מהאוכל.
    להתראות ובהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו