מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאלינור19/01/2008
הי רוני, קודם כל אני מוכרחה לציין שהפורום שלך מצויין, את נותנת תשובות מנומקות שעושות "סדר" בידע העצום שיש לגבי תזונה נכונה. העצות שלך נפלאות וממש עוזרות!!
אז ככה, אני בחמישה חודשים האחרונים רזיתי 30 קילו, ונותרו לי עוד בערך 10-15 על מנת להגיע למשקל היעד שלי.אני אוכלת תפריט מסודר ועושה הרבה ספורט, אבל לאחרונה (כבר שבועיים) אני לא יורדת במשקל, למרות שאני אוכלת אותו דבר.. ניסיתי לגוון את התפריט ועדיין המחוג לא זז.. אני אוכלת בסביבות 1200 קלוריות ביום (אני בת 24 גובה 1.71 שוקלת 74 כרגע..) , שאלה נוספת היא מה קורה כשמגיעים למשקל? ממשיכים באותו תפריט?, הקושי הגדול הוא הרי בלשמור על המשקל.. ואני למודת דיאטות יו-יו למינהן...האם הגוף מתרגל לאכול 1200 קלוריות וברגע שאני אחרוג מזה אני אשמין?
אשמח לשמוע את דעתך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאלינור
רוני גוטליב20/01/2008קודם כל תודה.
30 קילו ב 5 חודשים זה ירידה מאוד משמעותית...כל הכבוד. שאחרי ירידה כל כך גדולה לגוף לוקח זמן להתרגל ולבנות את עצמו, זאת הסיבה שהוא מאט את הקצב. את רוב השומנים הורדת, ועכשיו שנגמרו לו מאגרי השומן הזמינים הוא מאט. המשיכי בדיאטה שלך מבלי להתייאש, המשיכי להקפיד על תזונה בריאה ללא המנעות ממזונות שאת אוהבת, ועל הרבה פעילות גופנית. את תראי שהגוף ימשיך לרדת לאט לאט. ירידה איטית היא בטוחה יותר.
כדי לשמור על המשקל אני מציעה לך לפנות לדיאטנית בקופת החולים שתעזור לך לבנות תפריט המשולב עם אורח חיים בריא חדש שמתאים לצרייך ולשמירה על המשקל הנכון עבורך. הדיאטנית תתן לך תמיכה מקצועית וגם חברתית שהיא חשובה לא פחות.
בהצלחה,
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

(1).jpg)