שמירה על המישקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמירה על המישקל
    סיגל
    24/01/2008

הגובה שלי 1.65 ואני שוקלת 55 קילו,אני יודעת שאני נמצאת במשקל תקין,אבל יש לי בעיה,אני עובדת כמזכירה,והמון פעמים יש לי שעות ,שאין לי עומס בעבודה,ואז אני מחפשת מה לנשנש,אני משתדלת לא לאכול דברים משמינים,ולועסת מסטיק או סוכריה פה ושם וגם קרקרים של לחמית וחטיף אנרגי' ,מה את מציעה לי,אני פוחדת להשמין!!! המון תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שמירה על המישקל

הוספת תגובה

• טיפ לסיגלי

רוני גוטליב
    24/01/2008

הטיפ שלי אליך הוא להכין כל ערב (או עדיף בבוקר, אם יש לך זמן) ירקות ופירות חתוכים.
    הכיני ירקות "קשים" טעימים - חתכי לפסים רחבים מלפפונים, גמבות, גזרים, קולורבי, תפוח או פרי אחר שלא "נמעך". את יכולה אפילו לקחת לעבודה שקית קטנה עם עגבניות שרי.
    וזהו. תפרשי על צלחת במשרד, תמליחי לפי הטעם (או תוסיפי אם את חייבת רטבים לייט בהם ניתן לטבול) ותנשנשי כמה שאת רוצה. הירקות הם בריאים וניתן לאכול מהם ללא הגבלה. לא תשמיני מזה כלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

סיגל
    24/01/2008

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו