לרוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרוני
    ליאת
    25/01/2008

אני בת 27 בריאה גובה 168 עם 84 ק"ג, בעבר יקדתי לבד 60 ק"ג עשיתי דיאטות רצח, עכשיו אני תקועה לא מצליחה להרזות ביכלל גם לא מצליחה לשמור על הפה. אני ממש בדיכאון מיזה, אני אמורה בעוד חדשים וחצי לעבוא ניתוח של כריתת עודפי העור בבית חולים, והרופא אומר שאני חייבת עד אז לרדת 10 ק"ג, לפחות,אם לא הוא לא ינתח אותי. אודה לך אם תעזרי לי איך ארזה בזמן כזה ומה אני צריכה לעשות.כי חשבתי על דיקור באוזן, כמו כן אני עושה הליכה מהירה במשך שעה כל יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לרוני

הוספת תגובה

• נעמה

רוני גוטליב
    26/01/2008

אם את מנסה לבקש ממני המלצה לדיאטת פלא שתרזה אותך בחודשיים ב 10 קילו ותגרום לדיאטת כאסח. את טועה!
    אין כזה דבר דיאטת פלא. ודיאטת כאסח, כפי שבטח הבנת על עצמך, אולי עוזרת לתקופה קצרה, אבל היא מאוד מסוכנת ולא מחזיקה מעמד לאורך זמן. לא ניתן ולא כדאי להתמיד עם דיאטה כזו.
    אני ממליצה לך, להתייעץ עם דיאטנית בקופת החולים שלך, וביחד איתה לגבש אסטרטגייה לירידה במשקל, בריאה, כזו שתוכלי לעמוד בה, ולהצליח לאורך שנים.
    ירידה בריאה ומומלצת היא ירידה של 0.5 קילו בשבוע. עם הדרכה נכונה, בחירת מזונות נכונים והתמדה בפעילות גופנית שאת מבצעת, תוכלי לעמוד בזה בהצלחה. דיקור באוזן יכול לעזור, בעיקר מבחינה פסיכולוגית, אבל הוא יכול להשתלב בדיאטה ולא להחליף אותה.
    בהצלחה נעמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו