מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בשביל הבריאותחנן03/11/2011
אני בחור בן 21 עושה כושר על בסיס קבוע גם אירובי(כדורגל) וגם אנאירובי(חדר כושר).
חשוב לי לשמור על הגיזרה ולאכול כמה שיותר נכון.
בחדר כושר שאני מתאמן מוכרים משקה ספורט ב10 שקלים.
זה המשקה האיזונטני שאני בדרך כלל אוהב לשתות:
ערכים תזונתיים
קלוריות- 124
שומן- 0 גרם
נתרן- 272 מ"ג
אשלגן- 74 מ"ג
פחמימות- 34.2 גרם
חלבון- 0 גרם.
האם משקה כזה, מדי פעם יכול לתרום לי בתור ספורטאי והאם זה באמת משקה בריא בכלל(לכלל האוכלוסייה)?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בשביל הבריאות - תגובה
עינת לב ארי03/11/2011משקה ספורט מטרתו לספק פחמימות ומלחים בעת האימון הגופני. יש היגיון לצריכתו רק לאחר שעה של אימון עצים וקשה מפני שעד שעה לאחר תחילת האימון, תזונה רגילה מספקת את צרכיו של הגוף. לאחר שעה רציפה של מאמץ גופני מתרחשים שינויים פסיולוגיים שיכולים לגרום לעייפות אם לא מחדשים את אספקת חמרי האנרגיה והמלחים ופה נכנס לפעולה משקה הספורט..
משקה כזה בהחלט יכול לתרום לרמת הביצוע של מאמצים ארוכים.
אפשר להכין משקה איזוטוני גם לב: כוס מיץ ענבים או דובדבנים+ ממש טיפה מלח ו2 כוסות מים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינת אבל
חנן03/11/2011האם בכללי בלי קשר לספורטאים האם המשקה הזה בריא בתכולותיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה עינת אבל - תגובה
עינת לב ארי03/11/2011אם הכוונה במושג "בריא" שהוא לא מזיק לבריאות , אז כן. הוא בריא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההכנת משקה איזוטני
חנן04/11/2011אמרת לי שאפשאר להכין משקה איזונטני בבית, אני רוצה לאמץ את היטה הזו.
"כוס מיץ ענבים או דובדבנים+ ממש טיפה מלח ו2 כוסות מים"
1.מה זה אומר ממש טיפה מלח? רבע כפית?
2.אמרת שמשקה כזה מטרתו לספק פחמימות ומלחים בזמן האימון ומשקה כזה בהחלט יכול לתרום לרמת הביצוע של מאמצים ארוכים.
שאלתי היא האם המשקה להכנה ביתית כמו שרשמת מתאים לצרכים של המשפט?
תודה רבההההההה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)