מגנזיום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מגנזיום
    חנן
    04/11/2011

בלילה שלאחר משחק כדורגל קשה של 90 דקות אני לוקח 400 מ"ג מגנזיום.
    אני יודע שזה לא פורום של ספורט אני רק רוצה לדעתך האם הגוף יכול לקבל 400 מ"ג בפעם אחת?(יש כאלה שאומרים לחלק ויש כאלה שאומרים שטוב לקחת בכמות אחת)
    אני אישית בעד לקחת את התוסף בפעם אחת בערב ולא לחלק.

תודה רבה עינת!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מגנזיום

הוספת תגובה

• Gוד שאלה בבקשה לעינת בקשר למגנזיום

חנן
    04/11/2011

האם רק ספורטאי עלית! יכולים להשתמש בתוסף מגנזיום? או גם ספורטאים רגילים(לא חדר כושר) לאחר אימון מאומץ יכולים להשתמש בתוסף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Gוד שאלה בבקשה לעינת בקשר למגנזיום - תגובה

עינת לב ארי
    04/11/2011

גםספורטאים רגילים יכולים להשתמש במגנזיום. רצוי להתייעץ עם דיאטנית קלינית שתבדוק את התפריט האישי ואת סוג האימון ועצימותו לפני שמתחילים לקחת תוספי תזונה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מגנזיום - תגובה

עינת לב ארי
    04/11/2011

400 מ"ג זו הכמות המומלצת ליום לאדם מבוגר. לאחר מאמץ גופני ארוך מערכת העכול לא מסוגלת לספוג את כל הכמות. זאת אומרת שחלק מהמגנזיום לא נספג ויוצא מהגוף. אבל אם לוקחים בחשבון שגם במזון יש מגנזיום ומדובר בהשלמה בלבד , זה בסדר גמור ואתה יכול להמשיך לקחת את התוסף לאחר משחק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו