לעינת לב ארי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעינת לב ארי
    שבי
    03/02/2012

עינת קודם כל אני יודע שזה לא פורום תזונת ספורט אבל בפורום הזה התשובות שלך ממש טובות וחשוב לי לשמוע דעה מקצועית שלך.
    אם לא תסכימי לענות לשאלותי אקבל זאת :)
    1.בקשר למשקה האיזוטני, אם למשל במקום רבע כפית מלח, כמו שאת ממליצה אני ישים כפית מלח שלמה אז זה כבר לא יקרא משקה איזוטני?
    2.קראתי שהיה מחקר שמראה ששוקו לאחר אימון גופני(נראה לי אנארובי) הוא כמו משקה ספורט שעוזר בהתאוששות ובניית שרירים.
    אשמח אם תסבירי לי איך השוקו באמת עוזר לשרירים? אולי כי הוא משלב גם פחמימה וגם חלבון? והאם המחקרים האחרונים עדיין תומכים בשוקו לאחר מאמץ?
    תודה רבה עינת את מקסימה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לעינת לב ארי

הוספת תגובה

• לעינת לב ארי - תגובה

עינת לב ארי
    03/02/2012

אין מה להגיד שאתה יודע להשיג בנעימות את מה שאתה רוצה ( הנחמדות והמחמאות שלך ממיסים..).
    לגבי השאלות:
    1. אם תשים כפית מלח במקום רבע הרי תשנה את הריכוז של הנתרן וזה כבר לא יהיה משקה ספורט אלא כמו מרק למשל ( אותו אנו אוכלים מלוח)
    2. שוקו נמצא כמשקה ספורט מצוין משום שב200 מ"ל משקה יש 12 ג"ר חלבון וכ5 כפיות סוכר= 25ג"ר , כך שהיחס בין החלבונים לסוכר עומד על 1 ל3 כפי שמומ לץ וכן בחלבון של החלב נספג מהר ומהווה בסיס להתאוששות מהירה וחמרי בניין לבניית השריר לאחר האימון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו