כמות קלוריות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כמות קלוריות
    ניסן
    21/03/2012

שלום רב
    אני קונה כל יום כריך שמיניה( לחם לבן) עם ממרח טונה שמכיל מיונז טונה וביצים ורציתי לדעת כמה קלוריות במקסימום יש בכריך כזה אני מאמין שהוא שוקל משהו כמו 250 גרם...תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי למחשבונים זה לא קיים שם ואל תגידו שאני לא צריך להתעסק בזה ירדתי הרבה במשקל ולא בא לי לעלות תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כמות קלוריות

הוספת תגובה

• כמות קלוריות - תגובה

סיון דוד
    22/03/2012

הי ניסן
    בכמה פרוסות לחם מדובר ? 2 פרוסות או שזה כריך כפול? לא כ"כ ברור לי מה זה כריך שמיניה..

2 פרוסות לחם גדולות( לא רגילות) מכילות כ- 200 קלוריות, ותוספת טונה+ביצה+מיונז בערך עוד כ-200-250 קק"ל

סה"כ במקסימום 450 קלוריות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות לחם

ניסן
    22/03/2012

לחמניית שמיניה כמו חלה קטנה שמשקלה בסביבות 150 גרם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמות לחם - תגובה

סיון דוד
    22/03/2012

אוקיי אז הלחמניה הזו מכילה כ-300 קלוריות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו