מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה בעיות.שיר.17/02/2008
היי רוני.
לפני שנה שקלתי 77 והגובה שלי היה 1.69 אז התחלתי בדיאטה.
היום אני בת 15, שוקלת 63.5 קילו, על 1.73.
בזמן האחרון, יש לי חשק מטורף למתוק. אני לא מצליחה להחזיק כמה שעות מבלי לנשנש איזה שוקולד.
ניסיתי "להלחם" בחשק, בכך שנשנשתי ירקות/פירות במקום מתוק, אבל ישר אחר כך התנפלתי על המקרר ואכלתי משהו מתוק, שהתחיל כמשהו אחד ונמשך לעוד ועוד.
בחודש האחרון עליתי קילו וחצי, ככה שאני מפחדת להמשיך לעלות.
מה עלי לעשות כדי למנוע את החשק הזה?
ועוד שאלה.
אני עושה 5 פעמים בשבוע ספורט. שעתיים בשבוע אירובי ו3 שעות של חיטוב ועיצוב הגוף (בחוג- מודרך).
אם אני אמשיך ככה ואשמור על המשקל, אני אצליח לקבל בטן שטוחה?
תודה מראש(:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשיר
רוני גוטליב17/02/2008ראשית לשאלה על הספורט- בטן שטוחה היא פונקציה של גנטיקה, תזונה נכונה, ופעילות גופנית. לפעמים גם אם מתעמלים המון, עדיין הבטן לא תראה שטוחה לגמרי.
בקשר לחשק למתוק- תזונה נכונה של ארוחה כל 3 שעות, שמכילה פחמימות מלאות שמתפרקות בדם לסוכר לאט לאט, יכולה להשביע את החשק למתוקים. בנוסף הכיני לך מראש, כדי שיהיה לך מוכן כשתרצי מתוק, פירות חתוכים, פירות יבשים, פופקורן, גלידה גלת שומן, מעדן חלב דיאט וכו, שיוכלו לסייע לך גם לאכול מתוק, וגם ולהפחית בכמות הקלוריות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)