מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואשת
    מירי
    18/06/2012

שלום,אני בת34, גובה 1.6 משקל 68,נשואה,2 ילדים קטנים, עובדת במשרה מלאה פלוס, בגיל 24 ירדתי 25 קג והגעתי למשקל 60, שמרתי ,אך עליתי המון בהריונות.מבחינת הבנה ואיך אני צריכה לאכול אני יודעת הכל,אך לא מצליחה להקפיד לא על תזונה מאוזנת ולא על פעילות גופנית סדירה.בשנה הקרובה אין תקציב פנוי לקבוצות תמיכה ולא לחדר כושר,אשמח לקבל רעיונות איך להיכנס לתל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואשת

הוספת תגובה

• מיואשת - תגובה

עינת לב ארי
    18/06/2012

בוקר טוב.
    אולי אעזור לך להיות פחות מיואשת אם אראה לך את החיובי במה שספרת: זה שאת שומרת על הישיגייך גם אם עלית 8 ק"ג מעל משקל המינימום שהגעת אליו. בדרך כלל לאחר ירידה גדולה במשקל מתרחש "ריבאונד" כלומר עליה בחזרה וזה היה קורה גם אם היית בתכנית תזונה ואימונים מסודרת. עדיין את 17 ק"ג פחות ממשקל השיא שלך!
    בנוסף, את ממש לא צריכה להרגיש רע עם כך שאת לא מתאמנת. מחקרים מצאו כי אם לילדים קטנים מוציאה אנרגיה כמו ספורטאי מקצועי. לגבי התזונה, כדאי שתפני לדיאטנית בקופת חולים (זה כרוך בתשלום קטן) שתסייע בידך לארגן תפריט בריא גם בימי עבודה לחוצים. זה טוב גם לך וגם למשפחה שלך. תזונה בריאה ומסודרת תסייע בידך להוריד מעט במשקל ולהרגיש יותר טוב.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מירי
    18/06/2012

שלום עינת,תודה על התשובה, באמת הצלחת לעודד אותי מעט.אני במסגרת צבאית,ניגשתי לפני כחצי שנה לדיאטנית, אך לא התחברתי אליה והיה לי קשה להמשיך.אין לי אפשרות לגשת לדיאטנית אחרת, האם יש לך עוד רעיונות כגון קבוצות תמיכה ללא תשלום ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה - תגובה

עינת לב ארי
    18/06/2012

אמרת שיש לך בעיה כספית על כן את מוגבלת באפשרויות שלך. אין ספק שצריך כימיה עם הדיאטנית אך אין לי פתרון אחר עבורך ובקבוצות לא תקבלי מענה אישי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

מירי
    18/06/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו