מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואשתמירי18/06/2012
שלום,אני בת34, גובה 1.6 משקל 68,נשואה,2 ילדים קטנים, עובדת במשרה מלאה פלוס, בגיל 24 ירדתי 25 קג והגעתי למשקל 60, שמרתי ,אך עליתי המון בהריונות.מבחינת הבנה ואיך אני צריכה לאכול אני יודעת הכל,אך לא מצליחה להקפיד לא על תזונה מאוזנת ולא על פעילות גופנית סדירה.בשנה הקרובה אין תקציב פנוי לקבוצות תמיכה ולא לחדר כושר,אשמח לקבל רעיונות איך להיכנס לתל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואשת - תגובה
עינת לב ארי18/06/2012בוקר טוב.
אולי אעזור לך להיות פחות מיואשת אם אראה לך את החיובי במה שספרת: זה שאת שומרת על הישיגייך גם אם עלית 8 ק"ג מעל משקל המינימום שהגעת אליו. בדרך כלל לאחר ירידה גדולה במשקל מתרחש "ריבאונד" כלומר עליה בחזרה וזה היה קורה גם אם היית בתכנית תזונה ואימונים מסודרת. עדיין את 17 ק"ג פחות ממשקל השיא שלך!
בנוסף, את ממש לא צריכה להרגיש רע עם כך שאת לא מתאמנת. מחקרים מצאו כי אם לילדים קטנים מוציאה אנרגיה כמו ספורטאי מקצועי. לגבי התזונה, כדאי שתפני לדיאטנית בקופת חולים (זה כרוך בתשלום קטן) שתסייע בידך לארגן תפריט בריא גם בימי עבודה לחוצים. זה טוב גם לך וגם למשפחה שלך. תזונה בריאה ומסודרת תסייע בידך להוריד מעט במשקל ולהרגיש יותר טוב.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מירי18/06/2012שלום עינת,תודה על התשובה, באמת הצלחת לעודד אותי מעט.אני במסגרת צבאית,ניגשתי לפני כחצי שנה לדיאטנית, אך לא התחברתי אליה והיה לי קשה להמשיך.אין לי אפשרות לגשת לדיאטנית אחרת, האם יש לך עוד רעיונות כגון קבוצות תמיכה ללא תשלום ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
עינת לב ארי18/06/2012אמרת שיש לך בעיה כספית על כן את מוגבלת באפשרויות שלך. אין ספק שצריך כימיה עם הדיאטנית אך אין לי פתרון אחר עבורך ובקבוצות לא תקבלי מענה אישי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
מירי18/06/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)