ירקות חופשי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ירקות חופשי
    אלינור
    19/02/2008

הי רוני!

יש לי שאלה שמטרידה אותי הרבה ויהיו אנשים שיגידו שזה "צרות של עשירים" אבל באמת הייתי שמחה לדעת אם אפשר לאכול את כל הירקות חופשי, כלומר ממש לא להכניס אותם לספירה הקלורית? ואם אי אפשר לאכול אותם בלי הגבלה אז איזה ירקות יותר ופחות מומלצים מבחינה קלורית.

אודה לתגובתך!
    תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ירקות חופשי

הוספת תגובה

• צרות של עשירים

רוני גוטליב
    19/02/2008

אכן צרות של עשירים...
    כל הירקות ניתן לאכול חופשי. יש בהם מעט פחמימות והרבה מיים, והם מכילים ערכים תזונתיים גדולים.
    יחד עם זאת יש לזכור שיש בהם מעט קלוריות, ולכן לא מומלץ אכול רק ירקות יום שלם , ולא רצוי להאביס את עצמך סתם בהם אם את לא רעבה. יש לציין גם שבדרך כלל אנשים לא נוטים לאכול ירק לבדו, אלא מתבלים ב שמן, אגוזים, גבינות ורטבים, והם אלו שיכולים ליצור השמנה אם נאכלים ללא הגבלה.
    ירקות שורשיים הם ירקות העשירים מעט יותר בקלוריות (אבל ממש מעט) והם למשל סלק, גזר.
    בטטה ותפוח אדמה הינם אמנם ירקות, אך הם מכילים תכולה קלורית גבוהה יותר בהרבה מאשר ירק רגיל . רק בריאות.
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו