שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שרון
    09/07/2012

שלום רב,
    אני אחרי לידה ועליתי כ5 קילו
    מתי כדאי להתחיל בדיאטה ואיזו דיאטה מומלצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

עינת לב ארי
    09/07/2012

תלוי בהמון דברים: מה גילך?משקלך היום ולפני ההריון?(אני מבינה שמדובר רק ב5 ק"ג עודפים) האם את מניקה? מצב בריאותך. האם יש חסרים תזונתיים כגון חסר ברזל? ועוד ועוד.
    באופן כללי יש להתחשב בצרכי הגוף לאחר לידה ביתר זהירות ואין לבצע דיאטות קיצוניות של פחות מ1500 ק"ל(כן, את קוראת נכון, 1500 לפחות) משום שגם אם לא מניקים עדיין צריכים לטפל בתינוק וממש לא כדאי להגיע למצבים של חולשה בגלל דיאטה חריפה כאשר מחזיקים תינוק פעוט על הידיים..
    ובנוסף מה הלחץ? ילדת? את אמא? מה דחוף כל כך לחזור להיות "כוסית" בלי לאפשר לגוף לחזור לעצמו באיטיות ובטבעיות?
    קחי את הזמן ותהני מהחיים החדשים והמופלאים שיצרת, את ובן זוגך, ותני לעצמך את הכייף של: פשוט להיות אמא. חכי קצת עם הדיאטה והקפידי לאכול בריא ומאוזן בשבילך ובשביל תינוקך מבלי לחשוב על המשקל , אכילה כזו תוביל אותך בהדרגה ובלי צורך בדיאטות למשקל הטבעי והבריא. רצוי להתייעץ עם דיאטנית קלינית להרכבת תפריט אישי מתאים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה

שרון
    11/07/2012

"אמנם רק ילדתי, אבל אני ממש מפחדת להתקע מה שנקרא עם המשקל העודף, מודה שאני בקטע הזה קצת לחוצה אבל זה מאוד חשוב לי
    סתם גם רציתי לשתף במשהו שראיתי:
    השף ישראל אהרוני מתארח באתר כמוני ועונה על שאלות ונותן מתכונים דיאטטים (נשמע שווה לא?)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה - תגובה

עינת לב ארי
    11/07/2012

כמובן. מקווה שהשיתוף עזר לך לאורר את הקשיים. לגבי אהרוני זה סבבה אבל אני נגד מתכונים דיאטתיים אלא רק בריאים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו