מה עוד אפשר לעשות,,...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עוד אפשר לעשות,,...
    הודיה
    13/09/2012

אני כל כך מיואשת ! הגובה שלי הוא בערך 1.75 והמשקל 75 ואני מעוניינת לרדת ולא יודעת כבר באיזו דרך . עד לפני חודש סיימתי את דיאטת התרסיס וירדתי למשקל 68 ואז עליתי בחזרה מאוד קשה י לוותר על התשוקה למתוקים ואני עושה הליכות אבל כבר ירד לי החשק , אני לא ודעת איך להחזיר את הרצון הזה שוב,מה לעשות כדי לחטב את הגוף ? אני לא צריכה להרזות הרבה אבל נמאס לי שכל דבר קטן שאני יכניס לפה אני עולה קילו , עוד עכשיו במיוחד לפני החגים,ר''ה וכו'...אשמח לתשובה מידייייית !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עוד אפשר לעשות,,...

הוספת תגובה

• מה עוד אפשר לעשות,,... - תגובה

עינת לב ארי
    13/09/2012

הי הודיה.
    את דוגמא מצוינת להשפעה ארוכת הטווח של דיאטת התרסיס.
    בהתחלה יורדים ממש מהר, והכל נראה נפלא, ואז, כאשר חוזרים לאכילה רגילה עולים בחזרה במשקל, גם אם לא ממש זוללים. הסיבה היא שדיאטות חריפות של 500-600 קלוריות ביום גורמות גם לאיבוד שריר ובשל כך להאטה בחילוף החמרים. כשחוזרים לאכול , אפילו מעט כמו 1200 ק"ל , עולים במשקל. כמו כן, בשל החסר החמור במהלך הדיאטה מתפתחת תשוקה למתוקים.
    אין באפשרותי לסייע לך דרך פורום זה. את צריכה להגיע לדיאטנית שתעזור לך לשקם את הגוף ואת הנפש על מנת לחזור לתפריט שפוי ואיכותי.
    או , לחזור למי שמכר לך את התרסיס ולהתעמת איתו על התוצאות הקשות והנזק שנגרם לך.
    שנה טובה
    עינת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו