מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- זקוקה לעזרה ממש!liz02/11/2012
אני בת 26 ,כל חיי הייתי רזה ומחוטבת עליה וירידה לא דרסטיות במיוחד לפני כשנה ירדתי משמעותית במשקל ולאחר מכן העלתי הכל וכפול פתאום , אני שומרת על אורח חיים מאוד מאוד בריא מקפידה לאכול אך ורק בריא !!ירדתי בחצי השנה האחרונה 5 קילו כרגע אני שוקלת 60 אני ממש אבל מש רוצה לרדת עוד חמישה קילו -הגוף שלי לא יורד סוג של "מעניש " אני לא יודעת מה ???! ממש מתוסכלת כושר אני עושה ,מים אני שותה אוכל בריא אני אוכלת כמעט שלט אוכלת אבל שיהיה הארוחות שלי מסתכתמות בעלי בייבי קוטז' 1 אחוז ומעדן אפס אחוז- וכמובן אדוויל !!!,ואין אני לא יורדת במשקל מה שאני לא עושה אותה אכזבה- אני לא אוכלת פחמימות , השבועיים האחרונים החטלתי ממש !שאין פחמימת ועדיין לא ירדתי- זה מאוד מתסכל ומאכזב , גם המאמן אישי שלי די מופתע?
אני מרגישה שאני נכנסת לדיכאון מדברים כאלה - אני כבר מתחילה לחשוב שאני משמינה מלנשום!!!הייתכן ??
באמת מה עלי לעשות ע"מ לרדת - בעניין חילוף החומרים - הכניסות שלי לעיתים לבד ולעיתים מרובות - ע"י סיוע!!!
במיוחד עכשיו שחזרתי לספסל הלימודים ואני לומדת משפטים הרבה שעות של הרצאות - ואינני לרגע קט מתפתה לנישנושים - הנישנוש היחד שאני מסוגלת להכניס לפי הוא משקה מעדן 1.5 אחוז
אשמח לקבל כל עזרה שתעזור לי להשיל את החמש קילו מעליי - או שפשוט אצוםכי לא מוצאת פתרון אחר ,,,
שכחתי להזכיר שאני בכל יום רושמת את מ שאני אוכלת, הכמות הקלורית נעה בין 300*400 בימי חול ובשישי (שאין קוטג') בין 500*600:(
מה אני עושה??????הצילו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זקוקה לעזרה ממש! - תגובה
עינת לב ארי04/11/2012צר לי , אך יהיה זה חסר אחריות להרכיב לך תפריט דרך הפורום או לתת תשובות מספקות לשאלותייך. על כן רצוי להגיע בדחיפות לדיאטנית שתבדוק לך אחוזי שומן, תעבור על בדיקות הדם שלך ותשלח אותך לבדיקות דם חוזרות כדי לודא שבריאותך תקינה ולא מדובר בפגיעה הורמונלית כתוצאה מדיאטות חריפות בעבר והדבר הכי חשוב, תעזור לך בהיבט הנפשי על מנת לקבל את גופך ולהפסיק להלחם בטבע שלו.. נראה כי את כל הזמן במלחמות על המשקל ואת רואה שבשורה התחתונה זה לא עובד. צריך לנסות דברים אחרים.
בהצלחה רבה
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)