דיאטה לפני ניתוח בריאטרי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דיאטה לפני ניתוח בריאטרי
    נולי
    25/11/2012

שלום רב, מתוען לי ניתוח בריאטרי לעוד חודשיים בינתיים התחלתי להוריד במשקל כי הרופא אמר שככה יהיו תוצאות טובות יותר לניתוח
    זה הכניס בי הרבה מוטיבציה והתחלתי לאבד הרבה משקל
    אבל אני עדיין סובלת מהשמנת יתר חמורה
    השאלה שלי היא אם אני מצליחה להוריד משקל האם לא כדאי פשוט להמשיך עם הדיאטה שלי ולוותר על הניתוח?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דיאטה לפני ניתוח בריאטרי

הוספת תגובה

• דיאטה לפני ניתוח בריאטרי - תגובה

עינת לב ארי
    25/11/2012

אין ספק שתהליך טבעי של שינוי הרגלי אכילה, ללא התערבות כירורגית שיש עימה לא מעט סיכונים, עדיפה על פני ניתוח בריאטרי. העניין הוא שאם התהליך לא ילווה גם בטפול רגשי שייגע בסיבות שגרמו לאכילת היתר ולעליה במשקל, הרי תחווי שוב מעגל של הורדת משקל, שבירה( בתקווה כמובן שלא תגייע לשם), עליה במשקל בשל אכילה מפצה וחוזר חלילה.
    לשם כך כדאי שתפני לדיאטנית המומחית גם בטפול התנהגותי.

לשאלתך: על מנת לקחת החלטה לדחות את הניתוח, יש להתייעץ עם רופא המשפחה שמכיר אותך שנים רבות על חוזקותייך וחולשותייך, כמו גם מודע לתמונה הקלינית המלאה שלך( כלומר מה ה"תיק" הרפואי שלך והסכונים הבריאותיים הכרוכים בעודף המשקל לטווח ארוך ללא טפול דרסטי בו בעתיד הקרוב). כפי שאת רואה, יש פה הרבה שיקולים שיש לקחת בחשבון וקטונתי מלתת לך עיצה כל כך משמעותית לחייך דרך הפורום.
    בהצלחה
    ובברכת בריאות שלמה.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו