שתי שאלות נוספות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות נוספות
    אריאל
    11/03/2008

קודם כל תודה על התשובה שלך , מאוד הופתעתי לגלות שיש קשר בין סוכרזית לנפיחות בבטן.. האמת שאני משתמשת ב15 שקיות לפחות ביום האם יש עוד השפעות רעות חוץ מהנפיחות בבטן?

שאלה נוספת היא - אם אני אעשה יומיים של אכילת רק ירקות ופירות ולאחר מכן אחזור לדיאטה הרגילה שלי (שומרי משקל) אני עלולה לעלות במשקל?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שתי שאלות נוספות

הוספת תגובה

• לאריאל

רוני גוטליב
    11/03/2008

לא תעלי במשקל מיומיים של אכילת פירות וירקות, אבל תהיה לך נפיחות בבטן, גאזים, וגם לא תרדי במשקל. אז לא כדאי.
    15 שקיות זה הרבה וישנם מחקרים שנמראים שבכמויות גדולות סוכרזית למינה יכולה לעורר מחלות. ממליצה לך להוריד את הכמות.
    שוב מזל טוב,
    רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אריאל

אריאל
    11/03/2008

למה את חושבת שאני לא ארד במשקל ? לפי מה שסיפרו לי אנשים שעשו את זה יורדים יפה ביומיים האלו לפחות קילו אחד.. כי בסה"כ מדובר באותו מזון כל היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו