שאלה.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה.....
    :))
    14/03/2008

שלום רב!

אני מנסה להוריד ממשקלי כבר כמה זמן וזאת לאחר שהעליתי מס' קילוגרמים בבמהלך שירותי.

יש לי שתי בעיות עיקריות:

1) ירקות- אני אוכלת ממש הרבה ירקות ולא סופרת אותם בניגוד לשאר המאכלים שכן נספרים.
    בערך 3 גמבות, 3 מלפפונים , 3 עגבניות וגזר.
    האם יש עם העניין הזה בעיה?

2) בימי שישי-שבת אני אוכלת יותר משאר ימות השבוע ( אבל פחות מפעם...) בערך- כ- 500 קלוריות יותר...
    זה ממש בעייתי אצלי לצמצם בסופי השבוע...יש ארוחות משפחתיות וכאלה...ואני לא רוצה להרגיש מתוסכלת....

אני לא מצליחה לרדת במשקל..!!! אני אפילו רואה עלייה בהיקף המותניים, ישבן.

מה אני צריכה לעשות?? בבקשההה ייעצו לי..
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה.....

הוספת תגובה

• סופי שבוע

שרית פרג'יאן
    15/03/2008

שלום לך,
    מוטב כי תרשמי בשלב ראשון מה את אוכלת במשך השבוע וגם במשך סוף השבוע. אני מוצאת ששיטה זו משקפת באופן טוב ויעיל את כמויות ומגוון המזון שאת צורכת ומאפשר בקרה וויסות. לגבי סופי השבוע שמהווים בעיה: אני מציעה להגיע לארוחות המשפחתיות עם התכווננות לבחור. קרי, לבחור מה את אוכלת מתוך המגוון המוצע לפניך. כמו כן, אם במהלך אחת הארוחות אכלת כמות גדולה או שבחרת באוכל שהוא עתיר קלוריות, נסי לקזז זאת מהארוחות הבאות והגבירי את הפעילות הגופנית בהתאם. סופי שבוע הם בהחלט מקור לאכילת יתר, אך כמו לפני כל ארוחה אני מציעה להעריך את מידת הרעב ובהתאם לכך לאכול. כמו כן, רצוי לאכול במשך היום 2 ארוחות ביניים כך שלפני הארוחה המרכזית לא תרגישי רעב קיצוני שיובילך לאכילת יתר.
    בהצלחה,
    שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו