רוני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוני
    דור
    14/03/2008

כבר שבועיים שאני עושה הליכות ולא רואה תוצאות בכלל!!
    האם אסור לי להתייאש ולהמשיך?
    למה אני לא יורדת במשקל? אני עושה הליכות ארבע פעמים בשבוע (במשך שבועיים) ואוכלת מסודר מאוד!בלי הרבה קלוריות,מה הבעיה פה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוני

הוספת תגובה

• בידיוק אותה בעיה!!!

לילוש
    16/03/2008

גם אני התחלתי בהליכות 5 פעמים בשבוע ואוכלת מסודר, ואני תקועה באותו משקל!!! למה זה קורה?
    בדרך כלל כשאני מתחילה דיאטה אני רואה תוצאות מיידיות (בלי ספורט...) ובשבועיים הראשונים אני מורידה 2-3 קילו.
    עכשיו אני לא רק עושה דיאטה, גם מתעסקת בספורט, ומאז שהתחלתי לא ירדתי אפילו גרם!!! למה??? :-(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אל תתיאשי

רוני גוטליב
    16/03/2008

לא רשמת בת כמה את, אולם לעיתים הגיל, הפעילות היומיומית, מצב רגשי וחילוף חומרים המואט מסיבות רבות יכולים להשפיע על קצב ההרזייה.
    שימי לב שככל שמבצעים יותר דיאטות, וככל שהן יותר כאסחיסטיות- הגוף מרגיל עצמו לשרוד במשקל שלו עם פחות מזון ולא נראה ירידה במשקל גם אם המזון הופחת. הגוף לא אוהב דיאטות וכל דיאטה מאיטה את הסיכוי לרזות בפעם הבאה.
    אכלי מגוון, אל תקרעי את עצמך, שני טוב והתמידי בפעילות הגופנית. את תרדי במשקל אם תמשיכי כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימור

רוני גוטליב
    16/03/2008

אל תתיאשי לימור.המשיכי כך ואת תראי שעם השבועות את תרדי. שימי לב שלעיתים בשבועות הראשונים לביצוע פעילות גופנית, את עלולה לא לשים לב שאת יורדת כי הגוף קודם מתחטב, ומסת השרירים גדלה, והשומנים ש"נשרפים" לא מורגשים. בדקי אם את יכולה לא רק להשקל אלא גם למדוד את היקף הגוף בנקודה קבועה במותניים למשל.
    בהצלחה,
    רוני.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו