מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יאוש ....יאוש....יאוש ..שני15/03/2008
היי,
אני מקווה שאת זוכרת אותי
אני בכל זאת יספר על עצמי ,
בת 16 וחצי , גובה 1.69 ,עד לפני 4 וחצי חודשים שקלתי 65
אחרי חודשיים ירדתי ל 61
מאז אני פשוט תקועה,
אני לא יגיד שלא היו לי קצת יותר מעידות פה ושם ,
אבל אף פעם לא עברתי את ה 1200 קלוריות
יש סיכוי שאני ישאר ככה ולא ירד יותר ?
אני מתה להגיע ל 57 ק"ג ,זה החלום שלי !!!
אני לא עושה פ"ג אין לי זמן,אבל משתדלת ליהיות פעילה כמה שיותר
אני חייבת עזרה אני לא יודעת מה לעשות כבר,
זה 4 קילו עקשניים שלא רוצים לרדת
אולי הגוף שלי רוצה להישאר ככה ? אני שונאת אותו ככה !
מה אפשר לעשות חוץ מפ"ג?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לשני
רוני גוטליב16/03/2008יחסית לגובהך המשקל שלך בטווח התקין. חבל לי שאינך אוהבת ומשלימה איתו. בכל מקרה אם תרצי להמשיך לרדת למשקל הרצוי שלך, המשיכי להתמיד בתזונה שלך ותראי שתצליחי. ושוב, כפי שכבר ציינתי כאן בעבר- פעילות גופנית תורמת יותר להרזייה וחיטוב מדיאטות בהרבה פעמים, והיא גם תשפר לך את הדימוי העצמי ואת מצב הרוח.
מבקשת שתבחרי פעילות גופנית ותתמידי בה, כי אחרת את עשוייה להתקע במשקל.
פני לדיאטנית במרפאתך, היא תבצע מעקב מדוייק ותוודא האם הדיאטה שאת מבצעת אכן מתאימה לך.
רוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)