מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרהסוסו29/03/2013
שלום,
אני בת 19 גובה 1.60 משקל 61
אני אוכלת בבוקר בדרך כלל בשעה 7-8 לחם פרוס כנעני בדרך כלל שתי פרוסות לידה חסה ו2 מלפפונים ,ובצהריים בשעה 1-2 אוכלת מה שאימא שלי מבשלת בדרך כלל מרק ירקות ,פירה,אורז,עוף ועוד דברים מבושלים,וארוחת ביניים תפוח או ענבים או אבטיח או כל פרי אחר ,וארוחת ערב סלט.
מה שכן המליצו לי להוסיף מנת חלבונים בבוקר ובערב ,ורציתי לדעת איזה מאכלים הכי מומלצים שהם גם דלים קלוריות ושומן. ועד כמה קילוגרמים אני יכולה להוריד?
כמובן שאני עושה ספורט 40 דקות כל יום כולל לפעמים הליכה
אשמח אם תעזרו לי תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה - תגובה
עינת לב ארי29/03/2013שלום לך.
הדיאטה שאת עושה מכילה כ900 ק"ל ועל כן היא מסוכנת עבורך כי היא יכולה לגרום לנזקים כמו: איבוד שריר במקום שומן, עצירות כרונית ויצירת חסך למתוק שיכול להתפרץ עם תום הדיאטה ולגרום להתקפי אכילה.
רצוי שהדיאטה תכיל לפחות 1400 קל ביום , במיוחד מכיון שאת עוסקת גם בספורט באופן קבוע.
הוספת 2 פרוסות לחם בערב+ חצי גביע גבינה לבנה 5% +ביצה קשה או חביתה + מנת פרי נוספת, תאזן את התפריט ואז קצב הירידה במשקל יכול להיות כ4 ק"ג בחודש שזה לא מעט.
בנוסף, כדאי לערוך לך בדיקת הרכב גוף כדי לקבוע מה אחוז השומן בגופך ולאיזה משקל יעד את יכולה להגיע. הורדת משקל רבה מידי יכולה לפגוע באיזון ההורמונלי והפסקת מחזור.
חג שמח ובהצלחה.
עינת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)