מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא מרגישה שבעהיעל09/06/2013
התחלתי לארגן את הארוחות שלי בצורה כזו שאני אוכלת כמויות קטנות יותר אבל מס' הארוחות גדל.
ככה בשמונה אני אוכלת משהו אחרי זה בעשר, באחת צהריים אחרי זה בארבע וארוחת ערב בשמונה.
הבעיה שאני לא מש שובעת ממה שאני מכניסה לפה וכל הזמן נאבקת ברעב.
מה את מציעה לעשות כדי לשפר את הדיאטה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא מרגישה שבעה - תגובה
עינת לב ארי10/06/2013מה וכמה את צריכה לאכול על מנת להיות שבעה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני אוכלת
יעל12/06/2013רק ירקות, פירות, יוגורט.. זה לא משביע אותי מספיק.
בלי לאכול לחם, פסטה וכו'..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם אני אוכלת - תגובה
עינת לב ארי12/06/2013שאלתי מה משביע אותך!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יעל16/06/2013אורז, פסטה, לחם..
אבל זה משמין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
עינת לב ארי16/06/2013כמה דברים:
תשלבי דגנים מלאים בתפריט כגון אורז מלא או פסטה מחיטה מלאה או לחם מחיטה מלאה ואז לא תהיי רעבה.
אין כזה דבר משמין , אם אוכלים במידה.
תחושת שובע זה דבר חשוב ואם לא שבעים קשה לשלוט באכילה.
את צריכה להגיע לדיאטנית שתעזור לך להרכיב תפריט מתאים וכן לשנות תפיסות מוטעות לגבי אוכל והכי חשוב להתחיל להיות צקשובה לגוף ולצרכים שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה עם עינת
נועה17/06/2013אפשר לאכול הכל, אבל במידה!
אם תמשיכי לאכול רק ירקות מן הסתם שלא תשבעי , חוץ מזה שזה לא כל כך בריא להתבסס רק על זה.
אני משלבת בתפריט שלי קצת מכל דבר, בנוסף אני לוקחת סיבי קונג'אק של סופהרב, הם יוצרים תחושת שובע וככה אני לא מוצאת את עצמי מנשנשת סתם בין לבין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחבל שבתגובה שהתחלתה מבטיחה מסתתרת
עינת לב ארי17/06/2013פרסומת.
שלי, מאוד עצוב לי שתגובתך מקורה בקידום מכירות לסיבי הקונג'אק ועוד של חברה מסוימת. אפשר להיות שבע גם משבולת שועל( קווקר) או מעדשים ואורז מלא. לא חייבים לשלם הון עתק על סיבים כתוסף תזונה. אני נגד!
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכולן
יעל20/06/2013-
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו ממש לא פרסומת
שלי21/06/2013המלצתי מכל הלב ומהניסיון האישי שלי עם רצון לעזור וחבל לי שזה מה שאת רושמת בתגובה לכך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזו ממש פרסומת כי
עינת לב ארי23/06/2013אפשר להיות שבעים מאוד ממזון טבעי ופשוט ואין צורך בתוספת סיבים כתוסף. מנסיוני בקליניקה( ואני מדגישה כי מדובר רק בניסיון האישי שלי כדיאטנית) עוד לא היו לי מטופל/ת אחד אפילו שאמרו שהסיבים התזונתיים הללו, שקנו במיטב כספם, סייעו להם להרגיש שבעים ובכך להפחית בכמות המזון ולהוריד במשקל.. לעומת זאת חלק גדול מהמטופלים שלי מפחית ממשקלו רק עי שינוי דפוסי אכילה והתבססות על מזון בריא ועשיר בסיבים, כזה המבושל בבית בעלויות קטנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)