מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה רגשיתשרי15/06/2013
בת 23 מטר 58 שוקלת 75. סובלת מעודף משקל מאז ילדותי
אוהבת להגזים בספורט. ובעלת הפרעת אכילה בולמיה ללא הקאה.
פניתי לקבוצות תמיכה, פניתי לדיאטניות פניתי לפסיכולוגיות .
מנסה להלחם במחלה הזאת כמו באש .
ותמיד מנסה לגלות דברים חדשים כדי לעזור לעצמי,
מיואשת אך לא מוותרת. עכשיו אני לאחר חמישה חודשים בלי בומלוסים , נפלתי כבר ללופ של שבועיים רצופים.
אני גרה לבד . כל המשפחה שלי עם עודף משקל ועם בעיית אכילה קשה.
האם מכל מה שאמרתי לך יש לך איזשהי עצה או שיטה או המלצה על משהו שאולי אני לא רואה?
החשק שלי היא לעשות כל מיני דיאטת כסאח עוד שבועיים אני יוצאת להפלגה ואחרי הבולמוסים האלה זה הדבר האחרון שאני רוצה לעשות..
תודה מראש..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אכילה רגשית - תגובה
עינת לב ארי15/06/2013הי
פני לטפול במרכז להפרעות אכילה ( יש מספר מרכזים כאלו בארץ, כולל של קופות חולים) שם הטפול הוליסטי ומתיחס באותו הזמן לכל ההיבטים הדורשים התערבות: רגשי, פיסיולוגי, תזונתי ומשפחתי כאשר יש קשר בין המטפלים השונים. אז למרות הפניות שלך לקבוצות תמיכה, דיאטניות ופסיכולוגיות שלא סייעו בידך, אל תתיאשי ותנסי אפשרות טפולית אחרת. בהצלחה.
עינת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)