מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יורדת במשקלעינת19/06/2013
התחלתי דיאטה לפני כארבעה חודשים.שקלתי 94.עשיתי דיאטה די קיצונית-אכלתי מעט מאוד עם ימים שלמים שבהם אכלתי רק פירות.ירדתי ל79 קילו.כבר שבועיים שלא ירדתי גרם ואף עליתי 400 גרם למרות שאני שומרת על דיאטה באופן חמור ואף שוחה כשעה ביום ולפעמים במקום השחייה הולכת הליכה מהירה כ50 דקות. מה פשר העצירה בירידה במשקל ואפילו העלייה המעצבנת הזאת?! התפריט שלי הוא: בוקר קורנפלקס עם חלב-מנה קטנה מאוד.צהריים:מנת בשר קטנה עם שתי כפות אורז וסלט, לפעמים במקום כל זה צלחת מרק ירקות.בערב שתי פרוסות לחם קל עם ממרח כלשהו בלילה שקית במבה קטנה, שזיף מיובש, כפית צימוקים, ו7 שקדים לא קלויים.זה כל מה שאני אוכלת בלי שום סטייה מהתפריט ועדיין שבועיים אין ירידה.מה לעשות? אני ממש בדכאון מזה! ( בת 41 גובה 161)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לתשובה...
עינת25/06/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יורדת במשקל - הגוף התרגל
עינת לב ארי25/06/2013דיאטות דלות בקלוריות מגיעות למקום של עצירת משקל משום שהגוף מתרגל למיעוט הקלוריות ומתאים את עצמו לכך. צריך לבדוק לך את אחוזי השומן ואולי לערוך בדיקות דם כדי לבדוק אם אין פגיעה בתפקוד בלוטת התריס או חסר אחר.
המשך ירידה במשקל יכול להתקיים אם "תפתיעי" את הגוף שלך למשל: תוסיפי ריצה של 10 דקות 4 פעמים בשבוע בנוסף לאימונים שאת עושה.
שתי הרבה מים קרים כ 6 כוסות גדולות ביום. גם זה יכול לעזור והכי חשוב: תאזרי הרבה סבלנות. ההתמדה משתלמת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)

.jpg)