לא יורדת במשקל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יורדת במשקל
    עינת
    19/06/2013

התחלתי דיאטה לפני כארבעה חודשים.שקלתי 94.עשיתי דיאטה די קיצונית-אכלתי מעט מאוד עם ימים שלמים שבהם אכלתי רק פירות.ירדתי ל79 קילו.כבר שבועיים שלא ירדתי גרם ואף עליתי 400 גרם למרות שאני שומרת על דיאטה באופן חמור ואף שוחה כשעה ביום ולפעמים במקום השחייה הולכת הליכה מהירה כ50 דקות. מה פשר העצירה בירידה במשקל ואפילו העלייה המעצבנת הזאת?! התפריט שלי הוא: בוקר קורנפלקס עם חלב-מנה קטנה מאוד.צהריים:מנת בשר קטנה עם שתי כפות אורז וסלט, לפעמים במקום כל זה צלחת מרק ירקות.בערב שתי פרוסות לחם קל עם ממרח כלשהו בלילה שקית במבה קטנה, שזיף מיובש, כפית צימוקים, ו7 שקדים לא קלויים.זה כל מה שאני אוכלת בלי שום סטייה מהתפריט ועדיין שבועיים אין ירידה.מה לעשות? אני ממש בדכאון מזה! ( בת 41 גובה 161)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא יורדת במשקל

הוספת תגובה

• אשמח לתשובה...

עינת
    25/06/2013

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא יורדת במשקל - הגוף התרגל

עינת לב ארי
    25/06/2013

דיאטות דלות בקלוריות מגיעות למקום של עצירת משקל משום שהגוף מתרגל למיעוט הקלוריות ומתאים את עצמו לכך. צריך לבדוק לך את אחוזי השומן ואולי לערוך בדיקות דם כדי לבדוק אם אין פגיעה בתפקוד בלוטת התריס או חסר אחר.
    המשך ירידה במשקל יכול להתקיים אם "תפתיעי" את הגוף שלך למשל: תוסיפי ריצה של 10 דקות 4 פעמים בשבוע בנוסף לאימונים שאת עושה.
    שתי הרבה מים קרים כ 6 כוסות גדולות ביום. גם זה יכול לעזור והכי חשוב: תאזרי הרבה סבלנות. ההתמדה משתלמת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו