איך להמשיך לרדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להמשיך לרדת
    הדר
    25/06/2013

אני בת 35, גובהי 167, שוקלת 65. בעיצומו של תהליך הרזיה כשלושה חודשים. רזיתי כשמונה תשעה קילו. במהלך התהליך לראשונה בחיי התחלתי גם להתאמן באופן סדיר. הקצב כעת הוא כארבע חמישה אימוני אליפטיקל של ארבעים וחמש דק עם הוספת דרגות קושי )מסמן לי ששרפתי חמש מאות קלוריות לאימון, אין לי מושג כמהזה מדויק( וכשלושה אימוניםעםמשקולות חופשיות. כשבועיים אני בעצירה בירידה. התחלתי עם תפריט של 1200, עם התעצמות הספורטעליתי ל1500. עכשיו שוקלת לחזור ל1200. ברצוני לרזות עןד שבעה קילו. מה ההמלצה לגבי כמות הקלוריות היומית? אודה מאוד לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להמשיך לרדת

הוספת תגובה

• לבדוק אחוזי שומן והיקפים

עינת לב ארי
    27/06/2013

ולא רק את המשקל ועל פיהם להעריך את הצלחת ה"דיאטה". התהליך שאת עוברת משנה את הרכב הגוף. האימונים שאת עושה הכוללים גם אימון משקולות מגדילים את מאסת השריר שלך והדיאטה מצמצמת את כמות השומן ביחס לשריר. אני חושבת דווקא שכדאי שתמשיכי בדיאטה של 1500 קל אם את ממשיכה להתאמן, ובמקביל תגשי לדיאטנית שתבדוק לך אחוזי שומן והיקפים באופן מדוייק כדי לעקוב אחריהם בנוסף לשקילה, כי בשלב זה יראו את השינוי במדדים אלו ולא במשקל. אני בטוחה שאת נראית הרבה יותר טוב ונכנסת לבגדים שלא עלו בעבר. תהני מההישג. והכי חשוב תתאזרי בסבלנות. החפזון מן השטן.
    דרך אגב, גם קביעת משקל היעד שלך צריך להעשות ע"י דיאטנית. נראה לי כי את שואפת למשקל נמוך מידי.
    עינת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הדר
    30/06/2013

וואו. תודה רבה על התשובה המפורטת, האכפתית והמעודדת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

עינת לב ארי
    30/06/2013

בשמחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו