מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה בבקשהאורטל28/06/2013
שלום קוראים לי אורטל ואני בת 25...
שוקלת 51 גובה 1.65.. לקחתי פעמים רטלין בגלל הלימודים ללא מעקב רפואי.. וגילתי שזה גורם לחוסר תאבון..
כרגע אני כבר לא לומדת ואני עדיין ממשיכה לקחת רטלין ללא מעקב וללא מרשם מרופא.. אני משיגה מחברה שיש לה מרשם והיא כבר לא לוקחת..
האומנם ירדתי במשקל ואפילו הגעתי למשקל נמוך ממה שאני צריכה להיות.. התחלתי בחודש האחרון גם להקיא אחרי כל ארוחה..
יש לי דופק ממש מהיר ובזמן האחרון אני אפילו נורא עצבנית.. הגעתי למצב שממש קשה לי עכשיו להפסיק לקחת את הכדור וגם להקיא.. מה אפשר לעשות??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגשת כמה שיותר מהר לרופא
עינת לב ארי28/06/2013ופסיכיאטר שיסייעו בידך כי את יכולה להגיע לאישפוז ומוות.
ריטלין איננה תרופה שנועדה להורדת משקל.
את עושה שם רע למשתמשים בתרופה וזו הסיבה שגם מי זקוק לה מקבל אותה במשורה ולאחר הוכחת צורך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה
אורטל28/06/2013סליחה לא הייתה לי כוונה רעה.. רק רציתי לשתף ולנסות לקבל עזרה.
אני ימחק את התגובה שלי..
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה - תגובה
עינת לב ארי28/06/2013אני בטוחה שאין לך כוונה רעה והעזרה שיכולתי לתת לך היא להפנות אותך במהרה לטפול רפואי. אני מקווה שתטפלי בעצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל היקרה
סיון דוד17/09/2013אני מסכימה עם נופר, ולדעתי השיתוף שלך הוא הצעד הראשון בדרך הנכונה להשתנות ולשנות את הרגלייך.
מכיוון שאני לא מתמחית בהפרעות אכילה, אני ממליצה לך בחום לפנות לרופא שלך ולדיאטנית המתמחה בהפרעות אכילה.
בהצלחה בדרכך החדשה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאורטל היקרה - תגובה
עינת לב ארי13/10/2013אני מתמחה גם בהפרעות אכילה כפי שרשום גם בפרופיל שלי כמנהלת הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהריטלין
אני21/07/2013הוא סם מרץ חזק מאוד והוא מגביר בצורה דרמטית את קצב חילוף החומרים בגוף בזמן שהייתו בגוף זו הסיבה העיקרית שרוב האנשים מורידים המון במשקל שלוקחים אותו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)