צמח הקוג'אק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צמח הקוג'אק
    אסתי
    09/10/2013

מנסה הרבה זמן לעשות דיאטה ולא מצליחה, סובלת מסכרת לא מאוזנת לא גבוהה, ןמלחץ דם גבוה מאוזן וכולסטרול, מה דעתך על צמח הקוג'אק האם הוא יכול לעזור בתחושת השובע? והאם הוא לא מזיק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צמח הקוג'אק

הוספת תגובה

• כדי לעזור לגוף

מירה
    10/10/2013

שלום לך,
    אני לא מכירה את הצמח הזה אבל גם אני עם סוכרת ואני בהמלצת נטורופתית התחלתי לקחת בטא 3,1 גלוקן של סולגאר שזה בעצם סיב שעוזר לזרז את תהליכי הרזיה. לפעמים הגוף צריך תמיכה באמת להרזיה אבל צריך למצוא את הדרך המתאימה בעזרת נטורופת או רופא. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצי עם דיאטנית קלינית - תגובה

עינת לב ארי
    13/10/2013

כדי לעזור לגוף , במיוחד במצבי מחלה, יש להתייעץ עם מומחה לתזונה שעבר מסלול הכשרה אקדמאי והתמחות בבית חולים. הטפול בסוכרת מורכב ואישי ואיננו יכול להתבסס על תוספי תזונה, גם לא על סיבים תזונתיים, שדרך אגב, האיכותיים שבהם נמצאים במזונות פשוטים שעלותם נמוכה ויעילותם מצוינת. ודרך אגב כדי להתאים את הטפול באופן אישי כדאי להגיע לדיאטנית ( שעובדת גם מול הרופאים) ומבינה במנגנוני הפעולה של התרופות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו