מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא יודעת מה לעשות!!!שירן17/10/2013
היי.. אני שקלתי במשקל של 94.4 והתחלתי לעשות דיאטה... בשבוע הראשון היתה לי ירידה דרסטית של 3.50 קילו...שבוע שני ירדתי 2 קילו אני ככ מרוצה שבשבועיים ירדתי 5 קילו...בעיקרון אכלתי בבוקר חטיף אנרגיה או מעדן אקטביה בבצפר סנויץ מלחם קל עים גבינה ועוד ירק ובצהריים ארוחה של אמא שלי... ובערב עשיתי הליכה מהירה שחצי מימנה משולב ריצה ועליה.... האם להמשיך?? זה טוב. מה שאני עושה??!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני לא יודעת מה לעשות!!! - תגובה
עינת לב ארי20/10/2013דווקא נראה שאת יודעת היטב מה לעשות בשלב זה. הבעיה תתחיל כאשר המשקל יתייצב ולא ירד( זה קורה ויש להתכונן לכך) . השאלה שלי היא מה גרם לך להגיע למשקל הגבוה אליו הגעת? מה באכילה שלך ובהרגלי האכילה לא היו תקינים? צריך לעבוד על הנושא הזה על מנת להבטיח ירידה במשקל בלי שתכנסי למעגל הדיאטות ( כלומר בהתחלה יורדים ולאחר הפסקת הדיאטה עולים)* , אך גם הבנה עמוקה שתשאר אצלך לגבי המניעים שלך לאכילה לא מאוזנת, זו שגרמה לך מלכתחילה לעלות במשקל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא הבנתי להמשיך או לא?
שירן20/10/2013אז אני ימשיך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז לא הבנתי להמשיך או לא? - תגובה
סיון דוד26/10/2013הי שירה
לדעתי יש מקום להוסיף ארוחת ערב וכמובן כמו שעינת המליצה לקבוע פגישת ייעוץ עם דיאטנית קלינית על מנת שתעזור לך לעבוד על הרגלי האכילה .
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)